Gran Canaria kerst 2022: Verleuken is zó makkelijk en levert zo veel op!

Afgelopen kerst kon onze uitgestelde 25-jarige huwelijksreis met het gezin gelukkig plaatsvinden. Als bestemming hadden we voor het mooie Gran Canaria gekozen. Ik laat je graag mee genieten van een aantal Verleukende acties tijdens onze heerlijke vakantie.

We hadden het via een “ouderwets” reisbureau geboekt. Alles top geregeld en fijne service van Travel Store uit Gorinchem. Ook toen het op donderdagavond even “mis” dreigde te gaan met het boeken van 2 koffers stonden ze via een speciaal nummer voor ons klaar.

We vlogen met TUI. In het vliegtuig stonden we te wachten toen we uit mochten stappen. Ik zat helemaal achterin en kwam met de 2 stewards in gesprek. Ze hoorden dat wij op “uitgestelde” feestreis waren. Een van de mannen vroeg met hoeveel personen we waren. Ik zei: “met 7”. Hij pakte 2 kleine flesjes champagne met 7 bekertjes en zei: “Gezellig voor in de bus naar jullie bestemming”. Hoe gaaf en hoe simpel. Geen procedure en niks vastgelegd in de customer journey. Gewoon de vrijheid voelen om een Verleukende actie richting een passagier te doen.

Ook in het hotel werden we meerdere keren verrast door Verleukende acties. Zo lag er op 1e kerstdag en doosje met kerstbonbons en waren er voor en tijdens het kerstdiner meerdere Verleukeracties.

Ook de reisleiders van TUI deden een duit in het zakje. Bij het afstemmen van een eiland tour was er bij hun in de planning iets fout gegaan. Toen we bij hen aan tafel kwamen boden ze zonder dat we er om vroegen een privé transfer naar het vliegveld aan. Hoe leuk? Dat konden wij natuurlijk niet voorbij laten gaan en bij het vertrek boden we hen een fles champagne aan voor de naderende jaarwisseling. Wij blij, zij blij.

En dat laatste is vaak de opbrengst van Verleukeracties. Je kan altijd de eerste zijn die een 1e indruk maakt. Ook als de ander wellicht als eerste aan de beurt had kunnen zijn. Door toch initiatief te nemen, vergroot je de kans op een leuk contact met alle positieve gevolgen van dien.

Veel succes en vooral plezier daarbij!

Blogs

Ontvang één keer per maand de inspiratiebrief vol met ideeën om te Verleuken en Klanthousiast aan het werk te gaan.

Naam
23 september: Feike Cats 30 jaar ondernemen(d)!