EVENEMENT!
ENTHOUSIASTE COLLEGA’S
ZIJN GOUD WAARD.
Feike Cats 30 jaar ondernemen(d)!

Ben jij er ook bij?
23 september Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Bijzondere momenten moet je vieren. Vandaar dit event.

Een Klantastische organisatie: wie wil dat nou niet? Hoe krijg je dat voor elkaar? Dat begint bij een enthousiaste interne organisatie.

Tijdens dit evenement word je geïnspireerd om hier actief mee aan de slag te gaan.

Feestprogramma

14.30 Ontvangst
15.00 Welkom door Gert van ’t Hof, presentator
15.20 Klanthousiaste collega’s zijn goud waard door Feike Cats: Wat levert het op?
15.40 De invloed van AI (Artificial Intelligence) op enthousiaste collega’s door Remy Gieling techwatcher en schrijver van het handboek AI strategie
16.20 Pauze
16.35 Hoe word je Europees werkgever van het jaar? door Bas van der Veldt, CEO AFAS software
17.10 Hoe krijg je superfijne collega’s? door Jos Burgers, topspreker
17.40 Klanthousiaste collega’s zijn goud waard door Feike Cats: Hoe houd je enthousiaste collega’s?
18.00 Afronding door Gert
18:10 Borrel

Gert van ’t Hof

Gert is sportjournalist, televisiepresentator en producent. Hij is de oprichter van productiebedrijf ‘Voor de Buis’, waarvoor hij producties voor regionale omroepen als RTV Rijnmond, Omroep West en Omroep Zeeland, maakte en presenteerde. Vanaf 1994 presenteerde hij al voor radio en tv. Medio 2013 verving hij Toine van Peperstraten als een van de vaste presentatoren van NOS Studio Sport en NOS Langs de Lijn. In 2016 bezocht Gert Rio de Janeiro om verslag te doen van de Olympische Zomerspelen. Sinds 2017 presenteert Van ’t Hof ook Radio de Tour de France.

Gert is tevens de vaste dagvoorzitter van de evenementen van Houden van Klanten.

Remy Gieling

Remy is veelgevraagd spreker & trainer over AI & ChatGPT.

  • Medeoprichter van ai.nl
  • Auteur van diverse AI-boeken
  • 120+ AI-lezingen per jaar
  • Vaak te gast op radio en televisie
  • Presentator van Cybersessies op RTLZ
  • Docent AI-cursusreeks bij Nyenrode
  • Organisator van AI-inspiratiereizen naar Silicon Valley
  • Medeoprichter The Automation Group

Remy en Feike leerden elkaar in maart 2024 kennen op een inspiratiedag voor AFAS Consultants, waar zij beiden een workshop gaven.

Bas van der Veldt

Bas is op zijn 19e begonnen bij AFAS als productmanager. Via manager productmanagement en directeur Productontwikkeling werd hij in 2008 Algemeen Directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS. Onder zijn leiding groeide AFAS met meer dan 700% en werd het een toonaangevend bedrijf met meer dan 190 miljoen omzet en prachtige rendementen. In 2018 ontvingen Bas en zijn collega’s de prestigieuze Koning Willem 1 award voor excellent ondernemerschap uit handen van Koningin Máxima. Bas is veelgevraagd spreker. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van ondernemen, leiderschap, cultuur, ICT, innovatie, marketing en het motiveren van medewerkers. Bas is uitgeroepen tot Meest Inspirerende Ondernemer van 2021.

AFAS Software werd afgelopen jaar opnieuw opnieuw uitgeroepen tot beste werkgever van Europa in de categorie ‘Large Workplace’ van Great Place to Work. Dit dankzij voortdurende inzet en succes in het creëren van een sterke bedrijfscultuur die gericht is op verbondenheid en passie. Deze indrukwekkende prestatie is een bevestiging van hoe AFAS zich inzet voor haar medewerkers. AFAS is in juni voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland.

Bas en Feike delen hun passie over Verleuken.

Jos Burgers

Jos is een van de méést gevraagde managementsprekers in Nederland. Hij verzorgt jaarlijks meer dan 150 presentaties, seminars en workshops op het gebied van Klantgerichtheid en houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden. Zijn Klanten noemen zijn presentaties inspirerend, praktisch en humorvol.

Jos en Feike zijn al ruim 20 jaar vakbroeders en kameraden.

Eventinformatie

23 september
Stadsgehoorzaal Vlaardingen
15.00 – 18.15 met aansluitend een borrel

Parkeren in en rond de Stadsgehoorzaal is helaas niet gratis. Het makkelijkste is de parkeergarage aan de Gedempte Biersloot. Dat is 5 minuten “genieten” van de Vlaardingse binnenstad. Hopelijk werken de weergoden mee.

Feestaanbieding

De bijdrage om bij dit bijzondere event aanwezig te zijn bedraagt € 95, exclusief 21% BTW.

Wil je één of meerdere personen meenemen? Doe dat vooral. Lijkt ons gezellig. Ook zij zijn welkom tegen het speciale tarief van € 95. (Dus samen € 190). De derde die je meeneemt is onze gast.

Je ontvangt op tijd een factuur. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan mag je natuurlijk iemand anders laten genieten van het evenement.

Voor wie geschikt?

Voor iedereen (branche maakt niks uit) die meer wil weten over het realiseren en houden van enthousiaste collega’s. Leuk als je een leidinggevende functie hebt, maar absoluut geen voorwaarde.

Als jij zin hebt in een brok inspiratie over dit onderwerp dan ga je een leuke middag tegemoet.

Aanmelden
Ja wat een tof event. Ik ben er graag bij.

Naam(Vereist)

Introducee 1

Naam

Introducee 2

Naam

Na je aanmelding ontvang je uiteraard een bevestiging. Enkele dagen voor het feestje informeren we je over de laatste zaken.

Ontvang één keer per maand de inspiratiebrief vol met ideeën om te Verleuken en Klanthousiast aan het werk te gaan.

Naam
23 september: Feike Cats 30 jaar ondernemen(d)!