Gave actie van Vodafone: dat kunnen jullie ook

Vodafone adverteert momenteel met een super leuke kerstactie. Deze actie is vooral leuk voor bestaande Klanten en zal niet Klanten zeker ook enthousiasmeren. Wat mij betreft verdienen dergelijke acties een dik compliment. Maar al te vaak zijn marketingacties gericht op het binnenhalen van nieuwe Klanten. Als je eenmaal Klant bent dan word je bijna altijd vergeten. Hoe is dat binnen je organisatie? Ik adviseer je om komend jaar te benoemen tot het jaar van de bestaande Klant. Als je Klant enthousiast is, zal die dat doorvertellen. Betere reclame kan je je niet wensen. Het levert je op deze manier vaak meer omzet op bij bestaande Klanten én door de enthousiaste verhalen ontvangt je via die weg ook nieuwe Klanten. Op zich helemaal niks nieuws. Iedereen weet dit. Maar waarom wordt er dan nog zo beperkt naar gehandeld. Geloof erin. Het werkt écht. Veel succes en plezier!

Blogs

Ontvang één keer per maand de inspiratiebrief vol met ideeën om te Verleuken en Klanthousiast aan het werk te gaan.

Naam
23 september: Feike Cats 30 jaar ondernemen(d)!