Download onze brochure
Iedereen kan verleuken

Webinars

De afgelopen weken kwam steeds vaker de vraag of ik beschikbaar ben voor webinars. Achter de schermen is hard gewerkt om drie compleet nieuwe programma's te ontwikkelen.

- Verleuken in Corona tijd (voor collega's, Klanten of een combinatie)
- Hoe kom ik aan omzet in Corona tijd?
- Verleuken in het 1,5 meter tijdperk

De webinars duren 45 tot 60 minuten en er is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen. Een combinatie met het aanbieden van een van de 4 boeken van Feike is een leuke optie voor zowel collega's als Klanten. De sessies worden georganiseerd in samenwerking met De Spreker (www.despreker.nl). Zij zorgen voor de totale afhandeling inclusief de techniek. Het tarief is € 1.950 exclusief BTW, onafhankelijk van het aantal deelnemers Een telefonisch voorgesprek zit hierbij inbegrepen. Evenals de sidekick die Feike ondersteunt tijdens het webinar. De prijs voor een boek is € 19,50 exclusief 6% BTW. Wij kunnen ook de complete verzending afhandelen.

1

Verleuken in Corona tijd

45 tot 60 minuten € 1.350,- excl. BTW

De Corona-crisis vraagt om aangepast gedrag bij onszelf, onze collega’s en onze Klanten. Hoe kan Verleuken helpen om dit te laten slagen? Door de Coronacrisis is er weinig contact meer met Klanten. Hoe kan Verleuken bijdragen om in beeld te blijven bij je Klanten? Zo blijf je top-of-mind en houd je Klanten enthousiast.

 • Welke Verleuker acties zijn de afgelopen tijd succesvol ingezet op collega- en Klantniveau?
 • Hoe kan ik zoveel mogelijk collega’s betrokken houden in deze lastige tijd?
 • Hoe kan Verleuken er voor zorgen dat je niet te veel intern gericht bent?
 • Hoe kan je de communicatie Verleuken in deze periode?

Een webinar “Verleuken in Corona-tijd” van Feike Cats staat garant voor energie, enthousiasme, humor en bereidheid tot verandering!
Aan de (verleuker)slag!

Lijkt me leuk! Ik wil meer weten!
2

Hoe kom ik aan omzet in Corona tijd?

45 tot 60 minuten € 1.350,- excl. BTW

Voor veel organisaties is het harken om omzet binnen te halen. Het is wachten op orders. Kan dat ook anders?

 • Waar haal ik de omzet vandaan?
 • Sales vraagt een compleet andere aanpak. Maar hoe?
 • Hoe kan ik op een sympathieke manier zo veel mogelijk omzet behalen?
 • Hoe kan je de communicatie Verleuken in deze periode?
 • Hoe houd ik de sales-collega’s gemotiveerd?
 • Hoe kan Verleuken hierbij helpen?

Een webinar “omzet in Corona-tijd” van Feike Cats staat garant voor energie, enthousiasme, humor en bereidheid tot aanpakken!
Aan de (sales)slag!

Lijkt me leuk! Ik wil meer weten!
3

Verleuken in het 1,5 meter tijdperk

45 tot 60 minuten € 1.350,- excl. BTW

De 1,5 meter regel vraagt om aangepast gedrag bij onszelf, onze collega’s en onze Klanten. Hoe kan Verleuken helpen om dit te laten slagen? Hoe wordt het contact met Klanten? Hoe zorg je voor een onuitwisbare indruk? Hoe kan Verleuken bijdragen? Welke programma’s moeten we ontwikkelen en hoe ziet de ideale (nieuwe) Klantreis er uit? Hoe blijf je top-of-mind en houd je Klanten enthousiast?

 • Welke Verleuker acties zijn succesvol in de 1,5 meter periode?
 • Hoe kan ik zoveel mogelijk collega’s betrokken houden in deze tijd?
 • Hoe kan Verleuken er voor zorgen dat je Klanten enthousiast blijven of worden?
 • Hoe kan je de communicatie Verleuken in deze periode?

Een webinar “Verleuken in het 1,5 meter tijdperk” van Feike Cats staat garant voor energie, enthousiasme, humor en bereidheid tot verandering! Aan de (verleuker)slag!
Aan de (sales)slag!

Lijkt me leuk! Ik wil meer weten!

Blogs

18 May 2020
Sinds de intrede van de corona is er nogal wat veranderd. Zowel thuis als op het werk (of is dat ook thuis?). Hele bedrijfstakken staan stil en zijn naarstig op zoek naar nieuwe business...
20 Apr 2020
Bijna alles is inmiddels anders geworden. Van iedereen wordt aanpassing gevraagd, zowel zakelijk als privé. Kijk naar dit zeer interessante filmpje over de gevolgen van de 1.5 meter economie...
15 Mar 2020
De afgelopen dagen waren in de loop van de dag de schappen van de supermarkten nagenoeg leeg. De Corona ontwikkelingen brengen onzekerheid en dat betekent blijkbaar extra boodschappen in huis...
11 Mar 2020
Zeker, dat zie ik zelf ook. Al zo'n jaar of 40 als ik eerlijk ben. In die periode heb ik al heel wat voetbal- en hockeywedstrijden gezien én gespeeld. En ontelbare wedstrijdverslagen gelezen....
 Verleuken kan iedereen - Houden van Klanten
 Verleuken kan iedereen - Houden van Klanten

Verleuken kan iedereen

Feike toont je aan dat leuk kan leiden tot verbluffende resultaten zoals: kostenbesparing, efficiency, beter, minder klachten, eenvoudiger en veel minder noodzaak tot controle. Dat alles door enthousiaste en betrokken Collega's.

Bestellen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..