Download onze brochure

Verras je collega’s of Klanten met een Verleukerpakket!

2020 zal een bijzonder jaar worden. Het jaar waarin we kennismaakten met COVID-19 en een "intelligente lockdown". En een jaar waarin thuiswerken voor vrijwel iedereen normaal werd.

Relatiebezoeken werden ineens minder vanzelfsprekend. Zoom, Teams en noem ze allemaal maar op, kwamen in ras tempo in de top 10 van communicatie te staan.
"Digitale pub quizzen en vrijmibo's" zijn inmiddels ook bekende activiteiten. Wie had dat kunnen bedenken?

Ook het woord webinar heeft een andere lading gekregen. Ook voor ondergetekende. Nooit gedacht dat ik ooit "een camerabeest" zou worden. Maar na de afzegging van alle "live" inspiratiesessies en workshops was dat een nieuwe uitdaging.

Helaas staat het aantal Webinars niet in verhouding tot de live bijeenkomsten in de afgelopen jaren. Dus heb ik wat tijd over en probeer ik op een andere manier te Verleuken. Want Verleuken maakt nu eenmaal ieders dag prettiger.

Ik stel graag een nieuw item aan je voor: Het Verleukerpakket. Samengesteld om plezier te hebben met elkaar. Met in vrijwel elk pakket een "ouderwets" niet digitaal spel als middelpunt. Het staat garant voor meerdere ochtenden, middagen, avonden of wellicht zelfs nachten spelplezier.

De pakketten zijn verkrijgbaar vanaf € 30 tot en met € 60 per pakket. Succes en plezier gegarandeerd! Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt.

Alle prijzen exclusief 21% BTW en verzendkosten en inclusief feestelijke doos.

Heb je interesse? Ik help je graag!

Verleukerpakket 2
Verleukerpakket 3
Verleukerpakket 4
Verleukerpakket 5
Verleukerpakket 7
Verleukerpakket 8
Verleukerpakket 9

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..