Download onze brochure
Verleuken voor collega's - Workshop - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Verleuken voor collega's - Workshop

De workshop 'Verleuken voor collega's' wordt altijd voorafgegaan door een presentatie zoals bij het onderdeel "presentatie Verleuken" is omschreven.

Na de presentatie volgt een brainstorm in groepjes. De collega's gaan met elkaar aan de slag en brainstormen over Verleuken. Ze maken daarbij gebruik van de Verleukerposter. Alles kan en mag gezegd worden.

De Verleukerposter van Houden van Klanten

Na afloop van de brainstorm worden de ingebrachte punten besproken. Deze vormen vaak het ideale starpunt voor vervolgacties. Daarbij kan hulp van Houden van Klanten worden ingeschakeld, maar er zijn ook veel organisaties die dit onderdeel zelf oppakken. De keuze is aan jou.

Uit ervaring weten we dat de workshop gegarandeerd voor een hoog percentage enthousiaste collega's zorgt. Ze vinden het geweldig dat ze na de presentatie zelf aan de slag mogen. De output is creatief, kwantitatief en kwalitatief hoog.

Workshop verleuken voor collega's - Houden van Klanten

De aanpak

Inspirerende presentatie Klanthousiasme en Verleuken van 45 -75 minuten. Ons doel is om de aanwezigen te inspireren en motiveren. Daarna brainstorm (workshop) van 60 tot 90 minuten.

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..