Download onze brochure
Verleuken kan iedereen - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Verleuken kan iedereen

Over het boek

Ben je klaar voor een vernieuwende stap? Heb je zin om op een leuke manier uw resultaten te verbeteren? Het eerste boek in Nederland over verleuken! Cats introduceert een nieuwe stelling:

Verbeteren leidt bijna nooit tot verleuken, maar verleuken leidt bijna altijd tot verbeteren!

Feike toont je aan dat leuk kan leiden tot verbluffende resultaten zoals: kostenbesparing, efficiency, beter, minder klachten, eenvoudiger en veel minder noodzaak tot controle. Dat alles door enthousiaste en betrokken medewerkers.

Feike Cats schreef al twee succesvolle managementboeken Theorie bestaat niet! Over Klantgerichtheid in de praktijk (2004) en Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme (2013).Na het lezen van “Verleuken kan iedereen” heb ik de passie en bevlogenheid van Feike recent meegemaakt tijdens het Empathie Congres. Ik ben enorm onder de indruk van de wijze waarop je de funfactor voor zowel klant als medewerker beschrijft en met aansprekende voorbeelden illustreert. Het geldt uiteraard voor alle bedrijfstakken, maar zeker in de zorg is oprechte aandacht, het positief verrast worden, een dikke knipoog om zaken te relativeren van cruciaal belang voor zowel patiënt als medewerker. Op naar de opname van “Klanthousiasme” in de Van Dale!
Mandy Pörtzgen, Coördinator roomassistants, eenheid Gastvrijheid at Groene Hart Ziekenhuis
www.ghz.nl

Boek 'Verleuken kan iedereen' bestellen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..