Download onze brochure
Tarieven - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Tarieven


Leuk dat u meer wilt weten over onze activiteiten!

Omdat mijn presentaties, workshops en trajecten altijd zijn afgestemd op de wensen van de opdrachtgever is het lastig om een standaard tarief te noemen. Om u een idee te geven, vindt u onderstaand een indicatie. De uiteindelijke prijs is altijd all-in, zodat u vóóraf weet waar u aan toe bent. Dat betekent dat onderdelen als voorbespreking op locatie, voorbereiding en reiskosten niet apart worden doorberekend.

Presentaties (minimaal 45 minuten)

vanaf € 2.250*

Workshops (minimaal 120 minuten)

vanaf € 2.700*

Uw organisatie leuker maken

vanaf € 5.000*

Klanthousiasme trajecten

vanaf € 7.500*


* Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Voor speciale verzoeken zoals dagvoorzitterschap, meerdaagse training en coaching on te job is het onmogelijk om een indicatie te geven zonder met u gesproken te hebben.

Wilt u meer weten? Ik informeer u graag!

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..