Privacy statement - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Privacy statement

Privacy statement

PRIVACY STATEMENT Houden van Klanten B.V.

1.                  Algemeen

In dit privacy statement geeft Houden van Klanten B.V. informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Houden van Klanten B.V., gevestigd aan de Francijntje de Kadtlaan 10, 3136 LR  Vlaardingen en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 24272543. Houden van Klanten B.V. is bereikbaar via telefoon 010-4740886 en per e-mail: info@houdenvanklanten.nl

Houden van Klanten B.V. is de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de persoonsgegevens die via de website www.houdenvanklanten.nl, e-mail, sms, apps worden verkregen of gegenereerd.

Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de website van Houden van Klanten B.V. de gebruikers van de apps van Houden van Klanten B.V., de klanten van Houden van Klanten B.V. en hun relaties, de bezoekers van evenementen van Houden van Klanten B.V. en verder alle personen van wie Houden van Klanten B.V. persoonsgegevens verwerkt met uitzondering van personen die werkzaam zijn bij Houden van Klanten B.V..

2.                  Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die door Houden van Klanten B.V. worden verwerkt zijn (a) persoonsgegevens die u via de website www.houdenvanklanten.nl , e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect heeft doorgegeven, (b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of uw gebruik van de website www.houdenvanklanten.nl, apps of daarmee vergelijkbare toepassingen.

Voorbeelden van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zijn: voornaam, achternaam, adres, postcode en plaats, e-mailadres en telefoonnummer.

Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP-adres, surf gedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website.

3.                  Gebruik van persoonsgegevens

Houden van Klanten B.V. gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven: Meer informatie aanvraag via de website www.houdenvanklanten.nl

Aankoop boek via www.houdenvanklanten.nl

4.                  Inschakeling van derden

Houden van Klanten B.V.heeft voor het verwerken van uw persoonsgegevens HVMP en gevestigd aan de Vlasmarkt 1a 3011 PZ Rotterdam ingeschakeld, die uitsluitend in opdracht van Houden van Klanten B.V. persoonsgegevens verwerkt. Houden van Klanten B.V. heeft met HVMP een verwerkersovereenkomst afgesloten.

5.                  Doorgifte buiten de (Europese Economische Ruimte) EER

Uw persoonsgegevens worden niet buiten de EER verwerkt.

6.                  Cookies

Deze website van Houden van Klanten B.V. maakt gebruik van zogenaamde functionele en analytische 'cookies'.  Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die bij bezoek aan een website op uw computer, tablet of smartphone worden opgeslagen.

Functionele cookies

De functionele cookies worden gebruikt om de website zo goed als mogelijk te laten functioneren.

Analytische cookies

De analytische cookies worden gebruikt om statistieken bij te houden over het gebruik van onze website. Houden van Klanten B.V. gebruikt hiervoor Google Analytics van Google, Inc. Houden van Klanten B.V.heeft Google Analytics cookies 'privacy vriendelijk' ingesteld, in lijn met de handleiding hierover van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat de gegevens die met Google Analytics worden verzameld, zo veel mogelijk zijn geanonimiseerd en dat Google uw volledige IP-adres nooit zal verwerken, maar altijd het laatste octet van uw IP-adres maskeren. Google gebruikt de verzamelde gegevens niet voor eigen doeleinden want Houden van Klanten B.V. heeft geen toestemming aan Google gegeven om de verzamelde gegevens daarvoor te gebruiken. Houden van Klanten B.V. maakt voorts geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. De verzamelde gegevens worden door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Hiervoor iseen verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, Inc. Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google Analytics. Wilt u geen Google Analytics cookies accepteren klik dan hier. U kunt cookies ook uitschakelen door in de instellingen van uw browser alle of slechts bepaalde cookies te weigeren. Houd u er rekening mee dat wanneer u bepaalde cookies niet accepteert, u bepaalde functionaliteiten van de website niet kunt gebruiken en het gebruiksgemak van de website beperkt wordt.

Tracking cookies

Door middel van tracking cookies, ook wel marketing cookies genoemd, kunnen adverteerders (third parties) de bezoeker volgen en zijn surfgedrag bijhouden. Hierdoor kan er een profiel van de bezoeker worden opgebouwd.

7.                  Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens / Klachten

7.1.            Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit Privacy statement kan de betrokkene Houden van Klanten B.V. bereiken via telefoon 010-4740886 en per e-mail: info@houdenvanklanten.nl .

7.2.            Ontvangers van nieuwsbrieven kunnen zich afmelden door een e-mail te zenden naar info@houdenvanklanten.nl.

7.3.            Als u een klacht heeft over hoe Houden van Klanten B.V.uw persoonsgegevens verwerkt, dan kunt u contact met Houden van Klanten B.V.opnemen door een mail te sturen naar info@houdenvanklanten.nl  of te bellen met 010-4740886. Indien dat niet leidt tot een oplossing dan kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (www.acm.nl/nl).

8.                  Bewaartermijn

8.1.            Houden van Klanten B.V. bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving.

9.                  Beveiliging

9.1.            Houden van Klanten B.V. heeft in de verwerkersovereenkomst met derde partijen technische en organisatorische maatregelen vastgelegd om persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

10.              Wijzigingen in het Privacy statement

10.1.        Houden van Klanten B.V. behoudt zich het recht voor dit Privacy statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Houden van Klanten B.V.adviseert de betrokkenen dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacy statement is bijgewerkt op 25 mei 2018.

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2017 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..