Download onze brochure
Presentatie 365 dagen Klanthousiasme - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Presentatie 365 dagen Klanthousiasme

Voor de dagelijkse dosis inspiratie & Klantgerichtheid

Bewonderens(w)aardig! Het enthousiasme en de energie die Feike op het publiek over weet te brengen tijdens presentaties. Feike weet onderwerpen en voorbeelden -die voor iedereen herkenbaar zijn- op humoristische en doordachte wijze om te zetten in een boodschap die aanzet tot handelen en inspireert...
Elwin Herrebout, Business Development Manager - Logis.P | Selfservice & Hospitality
www.logisp.com

Ik heb Feike leren kennen als één bonk positieve energie en bedoelingen. Hij heeft een ongekend gevoel van wat goed en belangrijk is in de wereld van bedrijven en klanten. Zijn concepten spreken mensen aan en slaan over. Ook wij bij Keytoe meten Klanthousiasme in plaats van klanttevredenheid en we proberen zoveel mogelijk leuker te maken voor onszelf als onze klanten. Fijne vent en mega inspirator.
Lennard Toma, Partner - KeytoeY
www.keytoe.nl

Genoten van de energieke, geestige en inspirerende avond met Feike Cats. M'n hoofd zit boordevol ideeën en ben op een fijne manier weer even op scherp gezet. Feike daagt je prettig uit om continue verleuk- en Klanthousiasme kansen te zien! 'Houden Van Klanten' heeft een ambassadeur erbij!
Renske Verbeek, Directeur - Stadsgehoorzaal
stadsgehoorzaal.nl

Presentatie

Klanthousiasme is de overtreffende trap van Klanttevredenheid. Het voelt positief en brengt een glimlach op het gezicht. Collega's en Klanten merken dat. Iedereen weet dat medewerkers die het naar hun zin hebben, beter presteren. Plezier is de basis voor Klanthousiast werken. Vreemd genoeg staat dat in weinig in bedrijfs- en afdelingsplannen.

Enthousiaste Klanten vertellen door en komen graag bij jouw organisatie. Net zoals enthousiaste medewerkers graag bij de organisatie blijven en hun enthousiasme uitstralen richting Klanten, Burgers en/of patiënten.

Enthousiasme is iets heel anders dan tevreden. Waarom gebruikt dan vrijwel iedereen in Nederland het woord "Klanttevredenheid"? Wie in staat is om het enthousiasme van medewerkers en Klanten te verhogen, gaat het een stuk makkelijker krijgen.

De titel van de presentatie geeft precies aan wat het doel is: 365 dagen Klanthousiasme bieden. Ondersteund door het boek heb je elke dag een tip om geïnspireerd te blijven, door te pakken en plezier te maken.

Feike Cats mag bij menig organisatie over de vloer komen en bespeurt dat er (te) veel naar de geëigende paden wordt gekeken. Het is soms behoorlijk lastig om te helicopteren en écht Klantgericht te handelen. Tijds-, controle- en omzetdruk zijn daarvoor de grootste "vijanden".

Wie in staat is om het enthousiasme van medewerkers en Klanten te verhogen, gaat het een stuk makkelijker krijgen.

Laat je 365 dagen inspireren op het gebied van Klanthousiasme. En ga er mee aan de slag. Met veel enthousiaste Klanten en collega's als resultaat. Tel uit je winst!

Een presentatie 365 dagen Klanthousiasme van Feike Cats staat garant voor veel energie, enthousiasme, humor en bereidheid tot verandering! Aan de (Klanthousiasme)slag!

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..