Over Feike - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Over Feike

Feike Cats, expert & spreker Klantgerichtheid

Klantgerichtheidexpert en verleukeraar Feike Cats is directeur van Houden van Klanten en schrijver van de boeken "Theorie bestaat niet!", "Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme" en "Verleuken kan iedereen". De boeken gaan over Klantgerichtheid, Klanthousiasme en verleuken in de praktijk en staan vol met tips & trucs. Uitgangspunt van Cats is dat de Klant/ Student/ Medewerker/ Patiënt/ Burger zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen. Waarom? Omdat hij/zij Klanthousiast over de product en/of de ervaring is. Dat ze het leuk vinden om als Ambassadeur op te treden. Cats gelooft heilig dat betere Klantgerichtheid altijd leidt tot meer werkplezier en een beter resultaat. Enthousiaste medewerkers stralen dit uit naar hun Klanten. Cats werkt vanuit het thema "De enthousiaste Klant als Ambassadeur!".

Feike Cats wordt veel gevraagd voor het verzorgen van trainingen, presentaties en workshops op het gebied van Klantgerichtheid. Tevens ondersteunt hij organisaties die werk willen maken van het verbeteren van de Klantgerichtheid om zodoende meer uit bestaande Klanten te halen en via die Klanten extra en nieuw business te genereren. Niet voor niets schrijft Cats Klant altijd met een hoofdletter en spreekt hij over Klanthousiasme.

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2017 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing