Download onze brochure
Over Feike - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Over Feike

Feike Cats, expert & spreker Klantgerichtheid

Feike Cats is Klanthousiasme- en verleuker expert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt veel gevraagd voor het verzorgen van workshops, presentaties en trainingen. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken met het verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen.

Feike Cats is schrijver van de boeken "Theorie bestaat niet!", "Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme" en "Verleuken kan iedereen". De boeken gaan over Klantgerichtheid, Klanthousiasme en verleuken in de praktijk en staan vol met praktische tips & trucs.

Uitgangspunt van Cats is dat de Klant/ Student/ Medewerker/ Patiënt/ Burger zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen. Waarom? Omdat hij/zij Klanthousiast over het product en/of de ervaring is. Dat ze het leuk vinden om als Ambassadeur op te treden.

Cats gelooft heilig dat Klanthousiasme altijd leidt tot meer werkplezier en een beter (bedrijfs)resultaat. Met enthousiaste medewerkers als de basis. Zij stralen dit uit naar hun Klanten. Niet voor niets schrijft Cats Klant altijd met een hoofdletter en spreekt hij over Klanthousiasme en verleuken.

Van Feike Cats verschenen de volgende boeken:

365 dagen Klanthousiasme

Uw dagelijkse dosis Klantgerichtheid
Houden van Klanten, 2018

Verleuken kan iedereen - Houden van Klanten Direct bestellen

Verleuken kan iedereen

Klanthousiasme in de praktijk
Houden van Klanten, 2017

Verleuken kan iedereen - Houden van Klanten Direct bestellen

Het inspiratieboek voor Klanthousiasme

Een enthousiaste Klant heeft een verhaal
Houden van Klanten, 2013

Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme - Houden van Klanten Direct bestellen

Theorie bestaat niet!

Klantgerichtheid in de praktijk
Houden van Klanten, 2004

Theorie bestaat niet! - Houden van Klanten Direct bestellen
Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..