Download onze brochure
Ambassadeurs - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Ambassadeurs

"Met veel passie, plezier en klanthousiasme heeft Feike onze organisatie weten te boeien"

Uitspraken van de Ambassadeurs van Houden van Klanten

Feike Cats ken ik al jaren en hij blijft me inspireren. Wat me zo aanspreekt in zijn aanpak is 'houd het simpel' en 'denk vanuit de Klant'. Uiteindelijk is het enige wat telt wat onze Klanten van ons vinden, dat ze bij ons terug blijven komen en nog belangrijker - dat ze hun enthousiasme delen met anderen - m.a.w. dat ze een ras echte Ambassadeur voor ons worden en BLIJVEN! Je hebt me geïnspireerd om hier concreet mee aan de gang te gaan. Super bedankt!
Ton Dobbe, former Vice-President Product Marketing Unit 4
www.unit4.com

Dank voor je inspirerende avond. Ik heb er van geleerd en genoten. Secretary Plus is blij met je en dat begrijp ik helemaal! Nogmaals dank.
Christel van der Borden, Event Manager Bausch & Lomb
www.bausch.com

Het is fun om samen met Feike de open deuren in te trappen waarvan je weet dat ze bestaan maar toch soms van glas blijken te zijn. Een heerlijke verfrissende blik op Klantgerichtheid.
Paul Daalderop, Business Unit Manager Abbott Labs
www.abbott.com

Maandag was een prachtige dag met enorm veel energie en veel enthousiasme. Het bruiste ervan en dat is het mooiste wat je je als organisatie kunt wensen. Hartelijk dank voor jouw bijzonder positieve en laagdrempelige rol op deze dag! Ik hoor nu al in de wandelgangen regelmatig uitspraken van jou die worden gehanteerd, zoals de 5eprioriteit. Leuk als dat soort simpele uitspraken blijven hangen en mensen ook aan het denken zet. Dus nogmaals hartelijk dank voor je inbreng en zeker tot ziens!
Ilse van Haarlem, voormalig Bestuursadviseur Accolade
www.accolade.nl

Zelden zo'n enthousiaste spreker en persoonlijkheid gezien als Feike. Hij vertelt in feite niets nieuws wat je niet weet, echter wat je te weinig of zelfs helemaal niet toepast in de praktijk. Zulke kleine simpele dingen, maar oh zo belangrijk inzake Klantgericht denken en handelen. Een presentatie van Feike is absoluut een aanrader om super Klanthousiast te worden.
Marcel Hemmelder, voormalig Manager Bedrijfsbureau, Euro Mail
www.euromail.nl

Feike inspireert, zet je aan het denken, en maakt je bewust van de kracht van goede relaties. Feike kan op een goede manier een verandering in beweging zetten. De samenwerking in dit proces is zeer positief.
Nico Houwaard, voormalig vestiging directeur TopTech,
www.toptech.nl

Feike kwam op mijn pad via Google. Zijn nieuwsbrieven spraken me zeer aan: lekker bondig, to-the-point en inhoudelijk uitstekend. Als mede-spreker op het gebied van Klantgerichtheid is zijn Klanthousiasme voor mij zeer aanstekelijk. Ik heb één keer een presentatie van hem mogen bijwonen. Feike is een kei, dat was snel duidelijk. Alweer duidelijke taal, in een lekkere ontspannen sfeer gebracht met komische filmpjes tussendoor. Een echte aanrader!
Erik Mathlener, Entertrainer
www.erikmathlener.com

Feike Cats heeft voor ons een workshop gegeven voor onze interne "Klant". Met veel plezier en betrokkenheid wist hij alle mensen van verschillende afdelingen en opleidingsniveaus enthousiast te krijgen om nieuwe ideeën te bedenken voor verbeteringen. Het Ambassadeurschap steeds als uitgangspunt. Wij houden van Klanten!
Niels Brittijn, voormalig Procesmanager Huykman en Duyvestein
www.hdos.nl

Feike heeft bij mij een deur open gezet naar een "heel vanzelfsprekend iets", dacht ik. "Tevreden klanten, daar doen we het voor." NEE! Het doel moet zijn dat Klanten enthousiast zijn over jou als leverancier! Net zoals ik ben over Feike!
Karel de Hooge, Verkoop Binnendienst UNIT4
www.unit4multivers.nl

De ontmoetingen met Feike Cats zijn een prikkeling voor de geest en een lust voor de Klant. Je kan geen betere naast je hebben.
Hubert Sistermans, Directeur S.I.S.
www.inspiredsystems.nl

Feike heeft zich als extern adviseur razend snel ingelezen en ingeleefd in datgene wat wij en onze Klanten nodig hadden om te groeien naar een Klant- en waarden gedreven organisatie. Aan de hand van creatieve workshops, Klantenpanels en met zijn unieke deskundigheid heeft hij onze organisatie en (potentiele) Klanten blijvend dichter bij elkaar gebracht!
Feiko van Deuren, Voormalig Regiomanager West Nederland "Klant & Wonen"
Woonzorg Nederland

Mensen blijven boeien met open deuren. Dat kan Feike als geen ander. Van spijkerbroek tot jasje-dasje, je weet iedereen te raken met herkenbare voorbeelden over Klantgerichtheid. Met je boek, nieuwsbrief en zeker live on stage. Leuk en vooral inspirerend om met je samen te werken!
Brigitte Ramge, voormalig marketing manager NPQ Solutions
www.npqsolutions.com

Last month Feike Cats gave a fantastic presentation during our Professional Services Management meeting in Barcelona. His workshop made it very clear that there are some differences in culture regarding customer intimacy, but the main message is really multi-cultural! (Participants from Spain, Germany, UK, Sweden, Norway, France, Benelux and North America) His energetic presentation style mixed with a good sense of humour made this Friday afternoon session very interesting, entertaining and worthwhile. The message was loud and clear! I'm convinced that my management has got the message. Thanks Feike, you've been a great help.
Peter Glissenaar, Former Vice-President Services Unit 4
www.unit4.com

Voor elk bedrijf hoe groot of klein ook is er eigenlijk maar een goede regel: "houdt van uw Klant" E.e.a. sluit naadloos aan om mijn eigen motto: "Serve the customer with a lot of FUN against a profit for the company". Ik geloof sterk dat deze 3 doelstellingen in samenhang en balans elkaar versterken en tot succes leiden. Belangrijk is om het principe van "de Klant als ambassadeur" heel gericht door te voeren, m.a.w. Klantgericht handelen omarmd door de hele firma. Als CEO van Falck in Nederland heb ik zeer positieve ervaring opgedaan met de samenwerking met Houden van Klanten en dus Feike Cats. Falck heeft een zeer trouwe en loyale Klanten groep, maar besteedde daar niet genoeg aandacht aan. De klassieke fout werd ook hier gemaakt, focus op groei betekent alleen focus op nieuwe Klanten. De allereerste kennismaking met Feike was al meteen een enorme eyeopener. Feike maakte direct heel duidelijk dat de snelste en beste groei via de ambassadeurs van je bedrijf gerealiseerd wordt. Hij kwam ook direct met een aantal erg goede en simpele voorbeelden hoe je de Klantgerichtheid van je bedrijf kan verbeteren. Ook een aantal voorbeelden wat je vooral niet moet doen waren zeer verhelderend! Samen met het MT hebben wij zeer goede en gestructureerde sessies gehad, waarbij bijvoorbeeld de belangrijkste 10 funregels voor Klantgericht handelen werden opgesteld en de definitie van onze ambassadeurs werd vastgesteld plus een bijbehorend actieplan. Feike is analytisch zeer sterk en erg overtuigend, een plezier en een genoegen om met hem te werken. Hij is instaat om zelfs de grootste cynicus mee te krijgen in het veranderingstraject.
Joost Beerthuis, M.Sc., Managing Director E-Semble bv
www.e-semble.com

Ik ken Feike Cats als een recht door zee persoon die met gezond verstand van Klanten en Klantgerichtheid je organisatie weer even laat weten waar het om gaat: je Klant als ambassadeur.
Matthias Meijer, Sales Directeur Visionplanner
www.visionplanner.nl

"Feike, thanks for a great session in Barcelona. You were able to give us some beautiful eye-openers and reminders and you are an excellent example of 'practice what you preach'. We will hopefully meet again soon."
Marcel Visser, Corporate Projectmanager Services Unit4
www.unit4.com

Niet alleen weet Feike haarfijn aan te geven waar vele organisaties de fout in gaan, hij brengt het tevens op een manier waardoor je het gevoel krijgt dit zelf ook te kunnen!!!
Dieter Werther, voormalig Voorzitter Stichting Pluspunt Rotterdam
www.pluspuntrotterdam.info

Feike is een bevlogen coach. Op een lastige profielavond met ouders en leerkrachten van onze school wist hij iedereen mee te krijgen in een flow. Met de hele groep zijn we aan de slag gegaan om het profiel van onze school samen te stellen. Alle deelnemers waren - en zijn - zeer enthousiast over die avond. Feike weet als geen ander mensen uit te dagen om mee te doen, en negatieve uitspraken met een lach in de hoek te parkeren. Feike heeft een groot talent om iemand te laten geloven in zich zelf en hem of haar uit te dagen het hoogst haalbare te bereiken. De beste coach die ik ooit heb meegemaakt!
Sophieke Thurmer, schrijver, uitgever en corrector Sophieke Thurmer Tekst en Redactie

Houden van Klanten, Feike dus, heeft ons van begin af aan de principes van de 'enthousiaste Klanten als ambassadeur' bijgebracht. Dat werpt absoluut zijn vruchten af en ik verwacht dat het ook vruchten zal blijven afwerpen. Enthousiaste Klanten zijn bovendien ook leuke Klanten!
Lodewijk Bovy, eigenaar Invitado
www.invitado.nl

Een dag na de workshop zit ik nog vol energie en blijdschap. Heb mezelf vannacht verplicht de Feike style te gaan toepassen in mijn eigen style. Vind wat je doet heel leuk en nuttig. Bizar wat het teweeg kan brengen bij bedrijven, organisaties en personen. Heb ik heel veel bewondering voor! De stof in de workshop was goed, nuttig en goed toe te passen. Van advocaat tot een student: iedereen heeft er wat aan. Bedankt!
Arne Meerman, eigenaar The Proud Company
www.theproudcompany.nl

Feike hebben wij uitgenodigd om op onze kick-off voor al onze managers en consultants te spreken. Hij verzekerde mij van tevoren dat hij de club enthousiast zou krijgen en dat de mensen met meer gevoel voor Klantgerichtheid de deur zouden uitgaan. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen, het werd een feest der herkenning! 150 dames lachten om de voorbeelden en filmpjes die zo duidelijk overbrachten hoe we zo simpel als wat (nog) Klantgerichter kunnen werken. En dus, hoe wij effectief en prettig de verwachtingen van onze Klanten kunnen overtreffen en nieuwe Klanten kunnen maken. Zijn Rotterdamse humor en aanstekelijke enthousiasme zijn top!
Karin Korstanje, Voormalig Algemeen Directeur Secretary Plus
www.secretary-plus.nl

Goede presentatie vanavond. Ik heb genoten, en leerzaam met nadenkertjes. Hartelijk dank.
Alida Simoons, eigenaar Amaro Wijn Import
www.amaro-wijnen.nl

Jumbo Supermarkten stelt haar Klanten in alles centraal. Wij gaan verder. Wij willen van onze Klanten fans maken. Dat garanderen wij door onze 7 Dagelijkse Zekerheden. De bijdrage van Feike Cats over Klantvriendelijkheid en Klantgerichtheid heeft ons bewustzijn daarin verder geprikkeld en werd alom gewaardeerd.
Marcel Ebbers, voormalig Manager HR Jumbo Supermarkten
www.jumbosupermarkten.nl

Ik heb onlangs een workshop van 'houden van Klanten' bezocht. Waar ik nieuwsgierig naar was? Wat houdt dat nou eigenlijk in Klantgerichtheid? En wat is de werkwijze van Feike. Dat het vaak om details, kleine aandachtspunten gaat, realiseerde ik me pas toen ik erop gewezen werd. Ja!!!! dat vind ik zelf ook leuk wanneer daar aandacht aan wordt besteed. Praktijkvoorbeelden te over natuurlijk. Dagelijkse ergernissen die gemakkelijk te voorkomen zijn door attent te reageren. En natuurlijk de hamvraag van de dag: "Hoe zorg ik dat een Klant een goed woordje voor me doet bij een potentiële andere Klant?" Kinderlijk eenvoudige voorbeelden, maar je moet er maar opkomen. Het zijn dingen waar je niet zo snel aan denkt. Althans ik niet. Maar ja, ik heb dan ook geen commerciële achtergrond. Waar ik echt van op keek was het enthousiasme van de deelnemers en van Feike. Echt aanstekelijk. Je wilt je er in storten, mee doen, deel uitmaken van het geheel. Het was echt leuk. Bedankt Feike voor een erg leuke én leerzame middag."
Gert-Jan Wondergem, Senior Information Specialist NRC Handelsblad
www.nrc.nl

Ik wil je ontzettend bedanken voor alles wat je voor de Jozefmavo gedaan hebt. Door jouw kritische blik en opmerkingen zijn we met andere ogen naar ons zelf gaan kijken en zijn we ons bewust geworden van onze zwakke en sterke punten. Ik wens je nog een fijne Klantgerichte toekomst!
Jurriaan Govaert, PR-commissie St. Jozefmavo
www.sjm.nl

Nogmaals dank voor de geweldige presentatie. De reacties zijn erg goed. Ze hebben het er nog steeds over, dus het doel is al bereikt. Dus wat ons betreft zeer geslaagd!
Robin Wildschut, voormalig Hoofd afdeling bedrijfsvoering, Directie SBO Provincie Zeeland
www.zeeland.nl

Feike heeft een kader gegeven voor wat ik nastreef met mijn bedrijf: perfect werk afleveren en verwachtingen overtreffen. Als headhunter zijn mijn kandidaten mijn belangrijkste ambassadeurs. Via hun persoonlijke referenties ben ik beter in staat om mijn Klanten en kandidaten perfect te helpen. Door de inzichten van Feike toe te passen kan ik dat niveau vasthouden en verbeteren.
Daan Huisman, daan huisman | consulting
www.daanhuisman.nl

Ik heb afgelopen week het ondernemersontbijt bij ABN AMRO Bank in Den Haag bijgewoond met Feike Cats als gastspreker. Leuk om te zien dat een grote groep ondernemers uit de regio Den Haag de moeite nam om vroeg langs te komen. Feike wist gedurende een uur de gasten op een boeiende wijze de spiegel voor te houden over de do's and don'ts van Klantgerichtheid, Klanttevredenheid en Klantvriendelijkheid. Wat is dat toch met Klantgerichtheid? Feike weet alle aanwezigen te boeien met dit onderwerp en iedereen gaat met minimaal twee praktische tips naar huis. Conclusie: een sterk verhaal!
Bas Kraaijeveld, Account Manager Preferred Banking
www.abnamro.nl

Met Feike hebben wij een start gegeven aan het in beeld krijgen van onze ambassadeurs. Waar je deze eerst niet zag, merk je, dat als je erop let je ze al hebt, en méér dan je denkt. Door hier attent op te zijn ben ik er van overtuigd dat we er meer en meer zullen krijgen. Deze ambassadeurs zullen wij gaan koesteren. Samen met Feike en onze partners gaan wij met hele simpele leuke ideeën die Feike ons heeft weten te ontlokken tijdens zijn workshops aan de gang. Ideeën die zo simpel zijn dat je denkt, tja waarom doen we dat eigenlijk niet al lang? In korte tijd heeft Feike dit bij ons, onze partners en collega's weten te bewerkstelligen zonder gedoe over een uurtje meer of een uurtje minder. Lekker makkelijk, to the point en afspraken nakomen, zo zou ik zijn werkwijze willen benoemen.
Fred Loos, voormalig Sales- & Marketing Manager UNIT4 Software B.V.
www.unit4multivers.nl, www.unit4.nl


Ik ben ambassadeur van Feike Cats geworden, omdat hij erin is geslaagd een welbekend en vaak herhaald onderwerp als Klantgerichtheid binnen onze organisatie nieuw leven in te blazen en te verankeren. Uiteraard moet de verandering gewoon door de medewerkers zelf worden gerealiseerd, maar de toegevoegde waarde van Feike is dat naast aanstekelijk enthousiasme veel ervaring en een arsenaal aan praktijkvoorbeelden en instrumenten meebrengt.
Maarten Langezaal, voormalig Facility Manager Ministerie van BZK
www.rijksoverheid.nl

Toptech uitzendbureaus wil van zijn Klanten ambassadeurs maken. Toen ik verder wilde met mijn Klanten wist ik niet goed hoe. Een aantal maanden geleden kwam ik in contact met Feike Cats. Het was direct raak. Feike is iemand die niet alleen zeer inspirerend kan vertellen, maar ook alle neuzen één kant op krijgt. Een doener puur sang. Hij heeft het enthousiasme van de organisatie weten om te zetten in daden. De hele implementatie heeft Feike van begin tot eind begeleid. Feike kijkt daarbij niet naar uren, maar naar resultaat. Ons doel was om de gehele organisatie omgeturnd te hebben tot klantgerichte teams. Wij nemen geen genoegen meer met tevreden Klanten. Voor ons geldt uitsluitend enthousiaste Klanten. Ik beveel ook het boek van Feike van harte aan: zeer praktisch geschreven vol humor en tips om de klant te maken tot uw ambassadeur.
Anton Niese, Algemeen Directeur Toptech,
www.toptech.nl

Het doorlopen project is zeer zeker de moeite waard geweest. De omzet van ons kantoor is fors gestegen en ik ben ervan overtuigd dat dit mede te danken is aan de grotere bewustheid van het belang van Klanthousiasme bij alle medewerkers van onze organisatie. Ik wil je hartelijk danken voor je inzet. De diverse sessies en interviews zijn zeer waardevol geweest. Advocaten zijn getraind om eigenwijs te zijn. De acceptatiegraad was mede daarom aanvankelijk laag, maar gaandeweg is het je toch gelukt om iedereen veel meer te laten denken vanuit de Klant.
Hein Kernkamp, voormalig algemeen directeur Kernkamp Advocaten
www.kernkamp.nl

Feike houdt van ons want wij zijn Klant. Dat is al een mooie opsteker. Ik ben ambassadeur geworden door de creatieve en vrolijke manier waarop hij Klantgerichtheid in alle eenvoud neerzet. No nonsens, gewoon doen, doorpakken en volhouden!
Ingrid van de Boel, directeur Ministerie van BZK
www.rijksoverheid.nl

Ik laat je nogmaals weten dat ik zeer onder de indruk was van je praktische, Klantgerichte presentatie. Het heeft mij tot nadenken gezet. Ik maak graag een afspraak met je om deze presentatie voor een breder UNIGLOBE publiek te houden. Je hebt er een Ambassadeur bij!
Cees Klinkenberg, Regional President at Uniglobe Travel
www.uniglobetravel.nl

Hierbij mijn reactie naar aanleiding van het bijwonen van de workshop: "De Klant als Ambassadeur". Als trainer, fan en uitdrager van de 7 dagelijkse zekerheden, de formule uitgangspunten van Jumbo Supermarkten, heb ik deze workshop als zeer inspirerend, motiverend en herkenbaar ervaren. Praktijkvoorbeelden gebracht met humor, gewoon vertellen zoals "het" is. Door deze workshop wordt nogmaals duidelijk dat Klantgerichtheid het verschil maakt en dat het vaak in heel kleine dingen zit. Hierdoor maak je van Klanten Fans.
Joris Schoonus, trainer 7 zekerheden Jumbo Supermarkten
www.jumbosupermarkten.nl

Feike heeft vanmorgen voor ons (Ziggo) een workshop gegeven in Heerhugowaard, ik vond het zeer leerzaam en hij bracht het erg leuk waardoor het juist extra blijft hangen, bedankt!
Donald Flissinger, Engineer Ziggo
www.ziggo.nl

Stevig, eerlijk en direct toepasbaar. Wat lijkt het in theorie toch makkelijk om Klantgericht te werken en wat is het in de praktijk toch moeilijk. Wat is dan nog de waarde van theorie? Heerlijk om door Feike Cats aan de hand genomen te worden. Feike motiveert en stimuleert om continue scherp te zijn op kleine zaken met grote gevolgen.
Henno Janmaat, voormalig Algemeen Directeur Westland Energie Services
www.westland-energie.nl

Klantgerichtheid is meer dan 1 medewerker en 1 Klant. Alles binnen een organisatie dient hierop afgestemd te zijn. Met los zand bereik je niets. Niet 1 afdeling/persoon is verantwoordelijk, maar de hele organisatie. Wat dat betreft is het boek "Theorie bestaat niet!" een eyeopener. Aangevuld met de nodige praktische tips tijdens bezoeken en workshops van Feike. Hij gaf duidelijk aan hoe hij zich als "Klant" bij ons behandeld voelde. VERHELDEREND, hoe pijnlijk soms ook.
Bert van Rossum, Algemeen Directeur Woningbouwvereniging Vecht & Omstreken
www.vechtenomstreken.nl

"Bedankt voor de geweldige sessie afgelopen vrijdag in Parijs. Ik vond het zeer inspirerend."
Jack van Kessel, Algemeen Directeur Uniglobe Excellent Travel
www.uniglobeexcellenttravel.nl

Bedankt voor de geweldige sessie afgelopen vrijdag in Parijs. Ik vond het zeer inspirerend.
Jan de Vries, voormalig Algemeen Directeur Rijnhart Wonen
www.rijnhartwonen.nl

Lees meer complimenten
Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..