Download onze brochure
Online verleuken voor Klanten - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Online verleuken voor Klanten

 

Verleukersessie tijdens Klanten-overleg 20 minuten

Digitaal overleg is de normaalste zaak van de wereld geworden. Maar toch is het anders dan dat je bij elkaar aan één tafel ziet en voelt. Het valt niet mee om met de Klant een goed gesprek te blijven voeren. Informeel contact is toch anders en het lastiger om creatief te zijn en te blijven.

De Verleukersessie tijdens het Klant-overleg is een verrassende oplossing. Een korte introductie van Verleuken wordt gevolgd door voorbeelden uit de eigen branche. Feike Cats neemt de deelnemers op de voor hem bekende typerende wijze mee in de wereld van Verleuken. Samen met de Klant wordt gekeken naar Verleukende ideeën en mogelijkheden. De Klant zal deze sessie niet snel vergeten.

Een ideale sessie voor meerdere contactpersonen tegelijk bij je Klant.

Uiteraard vindt er een voorgesprek plaats.

Verleukerbrainstorm (incl. korte intro Verleuken) 60 minuten

Wat denk je van een "ouderwetse" digitale brainstorm Verleuken? Het eerste kwartier maakt Feike de deelnemers enthousiast over Verleuken, waarna de brainstorm van start gaat. Verrassende ideeën zijn de uitkomst. Klanten zullen verrast zijn over deze sessie en profiteren van ideeën en ervaringen van elkaar.

Uiteraard vindt er een voorgesprek plaats.

Webinar Verleuken (op maat opgenomen) 30 – 45 minuten

Een webinar Verleuken kan je zien als de live presentaties die Feike tot aan het begin van de corona-crisis mocht verzorgen. Na een uitgebreide intake verzorgt Feike een inspiratiesessie op maat. Met voorbeelden uit eigen en andere branches. Je kunt ook eigen filmpjes toevoegen. Feike neemt het webinar in de studio in Maassluis op. Groot voordeel is dat de collega's niet tegelijk hoeven te kijken, maar op het moment dat het hun uitkomt.

Niet alleen zeer geschikt voor Klantendagen, maar de sessie is ook voor business clubs en andere netwerkinitiatieven een ideale gelegenheid om de leden te blijven binden en boeien.

Webinar Verleuken op maat opgenomen met opvolgsessie live 30-45 minuten

Je vindt het fijn om op een vast tijdstip Feike uit te nodigen om de opvolging van het webinar te bespreken. In veel gevallen zal dit direct aansluitend zijn op het opgenomen webinar. Feike gaat met de groep in gesprek. Dit digitale overleg vindt live plaats.

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..