Download onze brochure
Online verleuken voor collega's - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Online verleuken voor collega's

 

Verleukersessie tijdens collega-overleg 20 minuten

Digitaal overleg is de normaalste zaak van de wereld geworden. Maar toch is het anders dan dat je bij elkaar aan één tafel ziet en voelt. Het valt niet mee om de sfeer erin te houden. Informeel contact is toch anders en het lastiger om creatief te zijn en te blijven.

De Verleukersessie tijdens het collega-overleg is hiervoor de ideale oplossing. Een korte introductie van Verleuken wordt gevolgd door voorbeelden uit de eigen branche. Feike Cats neemt collega's op de voor hem bekende typerende wijze mee in de wereld van Verleuken. Collega's worden geënthousiasmeerd om zelf in actie te komen.

Uiteraard vindt er een voorgesprek plaats.

3x Verleukersessie tijdens collega-overleg 3 * 20 minuten

Wil je continuïteit na de eerste inspiratiesessie dan kan je ervoor kiezen om Feike binnen een bepaalde periode een aantal keer terug te laten komen. Ideeën van collega's worden uitgewisseld. Feike probeert er nog een extra vleugje Verleuken aan toe te voegen en ervoor te zorgen dat de suggesties ook écht ten uitvoer worden gebracht.

Verleukerbrainstorm (incl. korte intro Verleuken) 60 minuten

Wat denk je van een "ouderwetse" digitale brainstorm Verleuken? Het eerste kwartier maakt Feike de deelnemers enthousiast over Verleuken, waarna de brainstorm van start gaat. Verrassende ideeën zijn de uitkomst. Er wordt direct bepaald welke actiepunten intern en extern uitgevoerd gaan worden.

Indien gewenst kan een Verleukersessie (zoals eerder beschreven) tijdens het collega-overleg worden ingepland om de continuïteit te waarborgen.

Uiteraard vindt er een voorgesprek plaats.

Webinar Verleuken (op maat opgenomen) 30 – 45 minuten

Een webinar Verleuken kan je zien als de live presentaties die Feike tot aan het begin van de corona-crisis mocht verzorgen. Na een uitgebreide intake verzorgt Feike een inspiratiesessie op maat. Met voorbeelden uit eigen en andere branches. Je kunt ook eigen filmpjes toevoegen. Feike neemt het webinar in de studio in Maassluis op. Groot voordeel is dat de collega's niet tegelijk hoeven te kijken, maar op het moment dat het hun uitkomt.

Webinar Verleuken op maat opgenomen met opvolgsessie live 30-45 minuten

Je vindt het fijn om op een vast tijdstip Feike uit te nodigen om de opvolging van het webinar te bespreken. Feike gaat met de groep aan de slag om te kijken waar de kansen intern en extern liggen. Dit digitale overleg vindt live plaats. Desgewenst kan het uiteraard ook over meerdere sessies heen worden gepland.

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..