Download onze brochure
Een warme douche: aangeleverd door een relatie naar aanleiding van een ervaring met BOL.com - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Een warme douche: aangeleverd door een relatie naar aanleiding van een ervaring met BOL.com

3 Dec 2009

Geachte mevrouw ……,

Hartelijk dank voor uw e-mail van 20 november 2009.

In uw e-mail geeft u aan dat u meerdere artikelen wilt bestellen en deze op meerdere adressen zou willen laten bezorgen. Helaas is dit niet mogelijk. U kunt één bestelling op één adres laten bezorgen. Dit zou u uw geval betekenen dat u meerdere bestellingen moet plaatsen.

Om u tegemoet te komen in het ongemak en toch één bestelling gratis te kunnen verzenden bieden wij u een cadeaubon aan ter waarde van 1,95. U kunt deze inwisselen wanneer u een nieuwe bestelling plaatst op onze site.

Neem om gebruik te maken van de korting de onderstaande code exact over in het daarvoor bestemde tekstvak tijdens het bestelproces onder ‘Betaalwijze’. Wanneer de code wordt geaccepteerd, ziet u de korting direct terug in het besteloverzicht.

Uw cadeaubon: HCN-UQYQO-WKSHT-ILM9D
Vervaldatum: 01-01-2011
Waarde: 1,95.

Raadpleeg voor gebruik de cadeaubonvoorwaarden. Deze kunt u vinden via de link ‘Algemene Verkoopvoorwaarden’ onderaan onze site.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Jeanne Elisabeth Farla
bol.com Klantenservice

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..