Download onze brochure
3 Klantervaringen: aangeleverd door Klantgerichtheidliefhebber Koos Groenewoud - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

3 Klantervaringen: aangeleverd door Klantgerichtheidliefhebber Koos Groenewoud

9 Oct 2009

Case 1

Omdat ik wou voorkomen, dat ik door het vroege opstaan tijdens een seminar op Nyenrode in slaap zou vallen, wilde ik overnachten bij een nabij gelegen hotel in Breukelen.¬ Dat was echter vol. Toen ik vroeg naar een alternatief, noemde de receptioniste een hotel van dezelfde keten 30 kilometer verderop. Dat was geen optie, want dan had ik net zo goed thuis kunnen overnachten. Ze had me een hotel in de buurt van Breukelen moeten adviseren, dan was ik pas echt geholpen. Ik ben zelf via boeking.nl op zoek gegaan en heb overnacht in een prima hotel op 6 kilometer van Nyenrode.

Case 2

Op mijn VW Touran zit een achteruitrijdbeveiliging om te voorkomen dat je voorwerpen of mensen raakt. Deze is defect en geeft regelmatig een melding, zelfs als je niet achteruit rijdt. Doordat ik niet meer zo vaak in Lelystad kom, moest de reparatie op zaterdagmorgen gebeuren. Ik bracht de wagen om 8 uur en men beloofde mij dat men de wagen rond 12 uur terug zou brengen. Dat is inderdaad gebeurd. Ik was op dat moment zelf niet aanwezig. Toen ik ’s middag de wagen ging gebruiken, bleek dat de reparatie niet was uitgevoerd. Dat kan natuurlijk gebeuren. Men had dat wel even moeten melden aan mijn vrouw of door het inspreken van mijn voicemail. De consequentie is nu, dat ik de wagen laat repareren in Middelburg en weinig zin heb om nog naar de betreffende garage te gaan.

Case 3

Door het feit dat ik me verplaats in bovengenoemde VW Touran heeft mijn vrouw de beschikking over de Ford Galaxy. Daar moest ook een ring voor de airbag vervangen worden. Mijn zoon Jean Paul zou dat voor me regelen en hij mocht op betreffende dag van de Ford garage een fiets lenen om naar mijn woon huis te rijden. Na 1 uur werd hij gebeld, zodat hij op de fiets naar de garage reed. (6 of 7 kilometer) Daar aangekomen bleek dat hij zijn beurs thuis had laten liggen. Op zijn verzoek of hij de beurs met de auto op mocht halen kreeg hij 0 op zijn request, met als consequentie dat we het nu hebben over de KNUTSELAARS. Het ergste is, dat ik de eigenaar van dit bedrijf al meer dan 25 jaar ken‚Ķ..Daar zien ze ons dus ook niet meer terug. ¬ ¬

Er is nog hoop. Het kan ook anders. En hoe! Een inleider bij een studiedag was een sheet van de flipover vergeten en belde met de manager van het congrescentrum ‚ÄúDenneheul‚ÄĚ in Ermelo. De manager in kwestie, Heleen Riezebos, was niet alleen bereid om het blad op de post te doen, ze mailde dezelfde dag een bestandje met de tekst van de sheet. Dat vergeet je nooit meer!

Moraal:¬ Het is zo simpel om Klanten tevreden te houden, maar nog veel gemakkelijker om ze kwijt te raken!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..