Download onze brochure
Leesvoer voor Klantgerichtheidfans: September 2009 - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Leesvoer voor Klantgerichtheidfans: September 2009

2 Sep 2009

Leesvoer voor Klantgerichtheidfans

Feike Cats in de media
Afgelopen maand kwam Feike Cats aan het woord over het thema Klantgerichtheid in 2 tijdschriften. Voor het blad FMI werd Feike geïnterviewd samen met Klantgerichtheidcollega’s Jos Burgers en Egbert Jan van Bel. Het interview kunt u lezen door te klikken op deze pdf.
Ook in het vakblad Drogist kunt de visie van Feike Cats lezen. Klik op deze pdf voor het artikel.
Alle artikelen die de afgelopen tijd in de media zijn verschenen, kunt u lezen op http://www.houdenvanklanten.nl/index.php?page=in-de-media.

Hoezo goed voorbereid op een nieuwe baan?

Open inschrijving workshop De Klant als ambassadeur
Meerdere keren per week verzorgen wij incompany workshops en presentaties over Klantgerichtheid. Aangezien ons regelmatig naar de mogelijkheid werd gevraagd is het vanaf eind september mogelijk om in te schrijven voor de workshop ‘De Klant als ambassadeur”.
Als het u lukt om het aantal ambassadeurs voor uw organisatie toe te laten nemen, dan gaat het rendement fors omhoog. De eigen medewerkers spelen daarin een cruciale rol. Iedereen met Klantencontact heeft namelijk invloed op de Klanttevredenheid. Maar waar moeten ze op letten? Hoe komt u aan meer ambassadeurs? Juist in deze tijden kan dat het échte verschil maken zonder dat u daar bergen voor hoeft te investeren.
De workshop “De Klant als ambassadeur!” helpt u daarbij. Dit najaar worden 3 workshops georganiseerd met open inschrijving. De workshop duurt een dagdeel en is bijzonder praktisch van aard. Voor uitgebreide informatie en inschrijving nodigen wij u uit op: http://www.houdenvanklanten.nl/index.php?page=workshops-open-inschrijving.

Leuke dingen vieren
Tijdens de workshops en presentaties die ik geef, blijkt vaak dat er binnen organisaties niet of nauwelijks aandacht wordt besteed aan het vieren van successen. En dat is jammer. Natuurlijk moet er binnen organisaties aandacht worden gegeven aan zaken die beter kunnen, maar vergeet niet dat er ook veel goed gaat. Vier de leuke dingen met de medewerkers. Het komt de motivatie en sfeer absoluut ten goede.

Gespot op locatie bij onze Klant Maconomy

Wilt u een presentatie Klantgerichtheid bijwonen?
Op 1 oktober zal Feike Cats tijdens de ComputerPlan Seminarweek in Delft zowel in de ochtend als in de middag een presentatie geven over Klantgerichtheid. De dagdelen staan in het teken van: “Grip op Klanten”. Meer informatie vindt u op www.computerPlan.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Zo snel kan het gaan!
Een week geleden mocht ik een workshop houden voor Directie en Management bij Westland Energie. Tijdens de workshop hadden we het er over dat de beste parkeerplaatsen vaak voor de Directie zijn gereserveerd. Zo ook bij Westland Energie, die overigens voor de bezoekers wel een aantal prima plaatsen voor de deur biedt. De Directeur nam direct actie. Een dag later was de beste parkeerplaats vergeven aan de meest Klantgerichte medewerker, die vanaf heden maandelijks wordt verkozen. De een na beste plaats is gereserveerd voor medewerkers die even op kantoor iets op moeten halen. Dat noem ik nog eens snel inspelen op de mogelijkheden. Complimenten!
Een andere organisatie waar ik op bezoek was, nam ook actie. De nieuwe Directeur vond het onzin dat hij de beste plaats had. “Dan moet ik maar vroeg genoeg komen”, zo luidde zijn opmerking.

De plaats is nu bestemd voor de medewerker van het jaar. Op en top interne Klantgerichtheid!

Tot volgende maand!
Nieuwsbrieven van de jaren hiervoor kunt u vinden op www.cmenc.nl. Klik vervolgens door op de button Nieuws.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..