Download onze brochure
Bezoek 9 oktober hét Empathie- en Verleuker event van 2018! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Bezoek 9 oktober hét Empathie- en Verleuker event van 2018!

5 Sep 2018

In navolging van het succesvolle Empathie Congres 2017 hebben de EmpathieExperts en Houden van Klanten besloten om ook in 2018 een evenement te organiseren.

Gedurende de middag kunt u inspirerende presentaties en workshops verwachten. Met de verkregen input kunt u de volgende dag al mee aan de slag.

Gerrit Malipaard (oprichter MTS Euro Products en investeerder van de eventlocatie Hotel Maassluis) zal als gastspreker zijn verhaal doen.

Tevens lanceert Feike Cats zijn nieuwste boek: "365 dagen Klanthousiasme".

De bijdrage in de kosten voor dit event is € 90 exclusief BTW. Na afloop van het event ontvangt u "365 dagen Klanthousiasme" en een 2e boek van Feike Cats naar keuze (winkelwaarde € 45).

Inschrijven voor hét Empathie- en Verleuker event van 2018!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..