Download onze brochure
Prachtig initiatief: Brits restaurant gaat voedselverspilling tegen - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Prachtig initiatief: Brits restaurant gaat voedselverspilling tegen

16 aug 2018

In veel te veel restaurants wordt voedsel verspild. En dat is zo'n zonde. Bosu Body Bar, een restaurant in Manchester, besloot de verspilling daarom op een wel heel bijzondere manier tegen te gaan. Omdat Manchester met steeds meer daklozen kampt, laten ze bij het restaurant elke dag tassen met eten op de stoep voor hun restaurant staan.

Zo schrijft het restaurant:
"Wanneer de dag erop zit, beloven we tassen vol met lekker eten buiten te zetten... Als je iemand op straat ziet in Manchester of Didsbury die er hongerig uitziet, laat ze dan weten waar ze een maaltijd in een tas kunnen vinden. Spread the love, always."

En dat gebaar is met groot gejuich ontvangen in Groot-Brittannië. Eigenaar Michael Beck zegt overweldigd zijn door alle positieve aandacht. Hij vertelt ook dat ze niet de enigen zijn die eten geeft en hoopt dat dit gebaar anderen inspireert om ook zoiets te doen.

 

Hij vertelt verder dat ze vanaf nu aan ze het eten niet meer in tassen achterlaten, maar aan liefdadigheid instanties gaan geven. Die zullen er voortaan voor zorgen dat het voedsel op de juiste temperatuur blijft en terecht komt bij de mensen die de maaltijden het meest nodig hebben.

Prachtig toch? Dit soort projecten verdienen alle lof en aandacht.

 

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..