Download onze brochure
Eneco staat voor “echt nergens computers” - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Eneco staat voor “echt nergens computers”

28 May 2018

Op vrijdag 11 mei (de dag na Hemelvaartsdag) ontving ik het volgende telefoontje:

Goedemiddag Houden van Klanten, u spreekt met Feike Cats. "Goedemiddag mijnheer, spreek ik met de heer Cats?". "Ja mevrouw als u had geluisterd naar hoe ik opnam dan had u dat kunnen horen." "Fijn dat ik u tref. U spreekt met ...... van Eneco. Ik heb goed nieuws voor u". "Ik ook voor u mevrouw. We gaan dit gesprek beëindigen."

Op vrijdag 25 mei opnieuw een telefoontje van mijn "vrienden" van Eneco.

Goedemiddag Houden van Klanten, u spreekt met Feike Cats. "Goedemiddag mijnheer, spreek ik met de heer Cats?". Zucht. "Mevrouw, als u geluisterd had hoe ik heb opgenomen dan zou u die vraag niet stellen". "U spreekt met ...... van Eneco. Heeft u even tijd?" "Mevrouw, ik ben 2 weken geleden ook door Eneco gebeld en ik heb geen interesse. Wellicht denkt u dat wij een grote prospect zijn, maar dan moet ik u teleurstellen en ik wil heel graag niet meer door Eneco benaderd worden." "Dat kan echt niet dat u door Eneco gebeld bent, want daar staat niks over in mijn computer. (COMPUTER SAYS NO) Dat moet dan iemand anders zijn geweest die uit onze naam heeft gebeld." Zucht twee. "Mevrouw u zou me een groot plezier doen als u mij uit de ongetwijfeld meer dan 2 bestanden van Eneco wilt verwijderen, want ik heb geen interesse om Klant te worden".

Beste mensen van Eneco. Ik ben geen Klant en ik wil ook geen Klant worden. Is die boodschap nou zo moeilijk? Als ik jullie een tip mag geven. Stop met deze acties en zorg dat bestaande Klanten zo enthousiast worden dat zij tegen mij zeggen dat jullie zo'n goed bedrijf zijn. Steek daar jullie geld in. Jullie zullen verbaasd zijn wat dit kan opleveren. Ik zou er maar snel mee beginnen. Voor je het weet doen andere organisaties het uit jullie naam. Veel succes!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..