Download onze brochure
4e druk Theorie bestaat niet! Over Klantgerichtheid in de praktijk. - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

4e druk Theorie bestaat niet! Over Klantgerichtheid in de praktijk.

23 jun 2009

Afgelopen week is de 4e herziene druk van het boek Theorie bestaat niet! Over Klantgerichtheid in de praktijk van de persen gelopen. Het boek dat in 2005 verscheen, is nog steeds bijzonder actueel. Klantgerichtheid is immers van alle dag en "het gevecht" om de Klant wordt steeds belangrijker.

Ambassadeurs
Volgens Cats kan de slag om de Klant gewonnen worden door te streven naar zo veel mogelijk ambassadeurs voor een organisatie. Dat kan door onverwachte aandacht te geven en verwachtingen te overtreffen. In het boek benadert Feike Cats Klantgerichtheid vanuit zijn praktijk van elke dag. Hij staat bekend om zijn originaliteit, zijn gedrevenheid en zijn toewijding. Cats houdt zijn vele tips niet voor zichzelf, maar strooit er rijkelijk mee. Het boek kan u helpen, net dat stapje meer te zetten, waardoor Klanten trouwe Klanten worden en nieuwe Klanten zich écht welkom voelen bij uw organisatie.

Niet standaard
Bij Feike Cats staat de Klant, niet voor niets met een hoofdletter, centraal. Cats prikkelt de lezer de gebaande paden te verlaten en verder te kijken dan standaardprocedures. Hij houdt ze een Catsspiegel voor. Wie zich daar in spiegelt, zal gemakkelijker aan nieuwe ideeën komen. Het boek is een instrument voor iedereen die wil weten hoe Klanten aan zich te binden en het gevoel van Klantgerichtheid bij medewerkers wil vergroten.

Praktijk
Feike Cats is een praktijkmens en kijkt vooral naar de praktische benadering van Klantgerichtheid. Om succesvol zaken te doen, gaat het naar zijn idee vooral om het verkrijgen en behouden van Klanten. Degene die dit op de meest simpele, effectieve en creatieve wijze aanpakt, heeft de grootste kans op succes, winst en continuïteit. Die creativiteit moet vooral worden gezocht in de snelle toepasbaarheid. Juist om daarbij te ondersteunen, is het boek geschreven. Het is bedoeld voor praktijkliefhebbers en bevat geen theoretische uiteenzettingen. Het boek ruikt naar de praktijk en ademt Klantgerichtheid uit.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..