Download onze brochure
Een dik compliment voor
Uw Klanthousiaste organisatie

Een dik compliment voor "Bas rijdt"!

14 Dec 2016

Afgelopen weekeinde wilde een relatie van ons zich naar huis laten rijden na een feestje. Zoals wel vaker benaderde hij "Bas rijdt" hiervoor. Maar helaas, Bas had het die avond te druk. En kijk wat onze relatie vervolgens als antwoord krijgt.

Fantastisch als je het lef hebt om dit zo op te lossen. Een dik compliment is op zijn plaats. Hopelijk dient dit ter inspiratie voor veel andere organisaties in Nederland. 

Aangeleverd door een relatie

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..