Download onze brochure
Wat een waanzinnig mooie actie van BOL! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Wat een waanzinnig mooie actie van BOL!

20 Oct 2016

aangeleverd door een relatie

Half jaar geleden twee producten besteld voor onze tweeling die in aantocht was. Deze werden echter veel te vroeg geboren en gelukkig maken ze het nu beide goed. Maar daardoor konden we geen gebruik maken van onze Puckababy Sleepers en waren we ver over de retourdatum heen. Mail gestuurd naar Bol en binnen half uur werden we gebeld door een vriendelijke medewerker die ons vertelde dat we toch de producten konden retourneren en ons geld volledig terug zouden krijgen. Dat was al zeer klantgericht denken!

Tot onze verbazing vandaag de deurbel ging en een pakketje van Bol werd bezorgd met daarin een allervriendelijkst kaartje van de desbetreffende medewerker en twee toffe knuffels voor onze tweeling!

Wat een ongelofelijke service en na 4,5 maand door te hebben gebracht in het ziekenhuis met onze kinderen zijn dit soort acties ineens heel veel waard.

Bol.com bedankt voor dit cadeau en uiteraard Adne voor je service.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..