Download onze brochure
Willen banken van hun Klanten af? - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Willen banken van hun Klanten af?

9 May 2016

Aangeleverd door een relatie

Ik heb weer eens een mooi staaltje van Klantenservice meegemaakt bij mijn bank (ik noem even geen naam, maar behoort tot de grotere van Nederland). Ik kreeg een brief dat ik rood stond (dat kwam overigens omdat de bank zelf de jaarlijkse bijdrage afschreef) en dat na herhaaldelijk aanmaningen (niet bij mij overigens) ik bij het BKR zou worden bijgeschreven voor de 20 euro die ik rood stond. Aangezien dit niet de eerste keer is dat mijn bank automatische brieven stuurt die dreigende toon aanslaan, was voor mij de maat vol. Na 35 jaar bankieren bij mijn bank besloot ik mijn rekening op te heffen.

Dat blijkt helemaal niet zo makkelijk te zijn. Na uiteraard mijn tekort te hebben aangevuld kreeg ik de mededeling dat ik minimaal 10 euro in plus moest staan om mijn rekening te MOGEN opheffen! U leest dit goed. Bleek later zelfs dat het bedrag nog hoger moet zijn omdat ik een uitgebreider pakket diensten afneem.

Ik heb de balie medewerker (die overigens vriendelijk en correct handelde) echt wanhopig aangekeken. Dit kan toch niet waar zijn. Wat een bureaucratie. Zorg eens dat je automatiseringsprocessen goed en bovenal Klantgericht verlopen, en laat iemand die echt weet wat Klantgerichtheid inhoudt hier eens naar kijken. Geen wonder dat mensen zo'n slecht beeld hebben van banken. Volgens mij heeft Feike Cats nog heel wat werk te verzetten.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..