Download onze brochure
Blokker maakt reclame met:
Uw Klanthousiaste organisatie

Blokker maakt reclame met: "Fijn dat wij er zijn"!

11 Jan 2016

In mei 2015 introduceerde Blokker een nieuwe slogan: “Fijn dat wij er zijn”. De eerste keer dat ik dit hoorde, dacht ik dat ik het niet goed had verstaan. Wie verzint nou zo’n slogan was mijn eerste gedachte? En hoeveel mensen hebben daar ja op gezegd? Mijn Klantgerichtheidscollega Jos Burgers hoorde ik al brommen: "Deze is ongeveer net zo sterk als –wij van wc-eend adviseren wc-eend-." Ik bedacht dat het verstandig was om niet gelijk te reageren. Wellicht had Blokker een plan om later uit te leggen wat ze hiermee bedoelen en het vervolgens te vertalen richting de Klant.

Helaas, inmiddels is het januari 2016, is er niets veranderd. Hoe is het mogelijk dat een bedrijf dat keihard moet knokken voor de Klant een campagne verzint waarbij ze zichzelf op de borst slaan? Hoeveel mensen hebben "ja" gezegd op deze campagne? En is er dan niemand die zegt dat het wellicht vanuit de Klant niet zo heel erg positief klinkt. "Fijn dat u er bent", klinkt toch net even anders en is wat mij betreft heel veel leuker en Klantgerichter. En bovendien een ideale kreet om een interne campagne mee te voeren, zodat de Klanten zich echt welkom voelen bij Blokker.

De slag om de Klant is in de retail in volle gang. In 2014 heeft de Blokker Holding ruim 20 miljoen euro verloren, zo vermeldt het jaarverslag. Wellicht een idee om de slogan iets aan te passen in: "Fijn dat wij er nog zijn".

Toelichting Blokker

Blokker is een vraagbaak voor het hedendaagse huishouden. Dit komt in deze commercials tot uiting. Verder staat de campagne symbool voor de vernieuwing die wij in gang hebben gezet. Zo investeren wij circa € 25 miljoen in e-commerce, ICT, logistiek en de uitrol van de nieuwe winkelformule in enkele tientallen winkels.
Jack Peters, algemeen directeur Blokker B.V.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..