Download onze brochure
Gave actie van Vodafone: dat kunt u ook - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Gave actie van Vodafone: dat kunt u ook

22 Dec 2015

Vodafone adverteert momenteel met een super leuke kerstactie. Deze actie is vooral leuk voor bestaande Klanten en zal niet Klanten zeker ook enthousiasmeren. Wat mij betreft verdienen dergelijke acties een dik compliment. Maar al te vaak zijn marketingacties gericht op het binnenhalen van nieuwe Klanten. Als je eenmaal Klant bent dan word je bijna altijd vergeten. Hoe is dat binnen uw organisatie?

Ik adviseer u om 2016 te benoemen tot het jaar van de bestaande Klant. Als uw Klant enthousiast is, zal die dat doorvertellen. Betere reclame kunt u zich niet wensen. Het levert u op deze manier vaak meer omzet op bij bestaande Klanten én door de enthousiaste verhalen ontvangt u via die weg ook nieuwe Klanten.

Op zich helemaal niks nieuws. Iedereen weet dit. Maar waarom wordt er dan nog zo beperkt naar gehandeld. Geloof er in. Het werkt écht. Veel succes en plezier!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..