Download onze brochure
Erasmus MC geeft patiënten telefoon mee - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Erasmus MC geeft patiënten telefoon mee

9 Apr 2009

ROTTERDAM - Het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam geeft patiënten tijdelijk een speciale telefoon mee als ze extra lang in de wachtruimte van het ziekenhuis op hun afspraak met de dokter moeten wachten.

Ze kunnen zo even een blokje om, zonder dat ze gevaar lopen dat hun beurt voorbijgaat. Het Erasmus MC wil zo de klantvriendelijkheid bevorderen.

Het gaat om een proef die deze week begint, heeft het ziekenhuis gisteren bekendgemaakt. Het ziekenhuis heeft 24 ‘polifoons' aangeschaft.

Het idee is afkomstig van een medewerkster. Ze deed mee aan een prijsvraag van het ziekenhuis waarbij medewerkers konden meedenken over manieren om de service aan patiënten te verbeteren.

Volgens het ziekenhuis is het uiteindelijk de bedoeling dat spreekuren volledig volgens planning verlopen, zodat mensen niet meer extra hoeven te wachten op hun beurt.

Prof.dr. Hans Büller, voorzitter van de raad van bestuur van het Erasmus MC, is benieuwd naar de uitkomsten van de proef. „Het zou prachtig zijn als de proef slaagt, omdat het een eenvoudig en goed uitvoerbaar idee is dat bijdraagt aan de kwaliteit van onze patiëntenzorg.''
Bron: Algemeen Dagblad 9/4/2009

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..