Download onze brochure
Bij Audi Hoogenboom zien ze je liever gaan dan komen - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Bij Audi Hoogenboom zien ze je liever gaan dan komen

7 Dec 2015

Ik rijd al een jaar of 20 Volkswagen en Audi. Al mijn auto’s heb ik in Vlaardingen gekocht bij wat nu Auto Hoogenboom is. Tot een aantal jaar geleden heb ik ook altijd het onderhoud daar uit laten voeren. Bijzonder aardige gasten van de werkplaats die je goed helpen. Alleen de facturen werden alsmaar hoger en hoger. Na meerdere keren hierover gesproken te hebben, kon men een trouwe Klant helaas geen goed aanbod doen. Uiteindelijk besloten om het onderhoud elders te laten doen. We hebben het dan niet over € 10 verschil, maar echt over serieuze bedragen.

Aangezien mijn auto aan een grote beurt toe is, dacht ik er over om deze wellicht weer eens bij Audi uit te laten voeren. Daarom besloot ik een prijs te vragen. Zo gezegd zo gedaan. In onderstaande chatwisseling kunt u lezen hoe dit is verlopen. Is het tegenwoordig al niet meer toegestaan om redelijk anoniem een prijs op te vragen? Bij Auto Hoogenboom hebben ze daar in ieder geval geen zin in. U zult begrijpen dat ze mij daar niet meer terug zien. En het zou zo maar kunnen dat het ook geldt voor een eventuele nieuwe auto. Als dank voor ruim 20 jaar Klant zijn!


Klik op de afbeelding voor een uitvergrote versie

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..