Download onze brochure
Bent u klaar voor een Klanthousiast 2016? - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Bent u klaar voor een Klanthousiast 2016?

2 Dec 2015

Bent u klaar voor een Klanthousiast 2016?

Bezoek de sessie Klanthousiasme op woensdag 16 december in De Kuip
In samenwerking met Feyenoord Klantenservice

Veel organisaties hebben grootse plannen met het verbeteren van de Klantgerichtheid. Maar wat is dat dan precies? Wat zijn de valkuilen en succesfactoren op dat vlak? En waar moet je beginnen?

Klantgerichtheidsexpert Feike Cats nodigt u graag uit voor een inspiratiesessie. Laat u verrassen en ontdek wat het verschil tussen tevreden en enthousiast (Klanthousiast in termen van Feike Cats) voor uw organisatie kan betekenen. En hoeveel leuker het is om u te richten op complimenten in plaats van op klachten.

Luister naar het verhaal van de Feyenoord Klantenservice en zie welke rol eigen medewerkers in zo’n proces kunnen spelen.

Het programma
15.30 Inloop
16.00 Inspiratiesessie deel 1 door Feike Cats
16.30 Hoe de Feyenoord Klantenservice Klanthousiasme heeft ingevoerd door Frank van Eijsden, Manager Service & Tickets bij Feyenoord
17.00 Inspiratiesessie deel 2 door Feike Cats
17.30 Borrel
18.30 Einde

Wilt u aanwezig zijn op deze inspiratiesessie? Stuur een mail naar feike@houdenvanKlanten.nl. Als u het leuk vindt om een of meerdere introducees mee te nemen dan kan dat. Wilt u zo vriendelijk zijn om de namen aan ons door te geven?

Verloting kaarten "Miljonairsbeurs"

Op 11, 12 en 13 december vindt de beurs Masters of LXRY plaats in de RAI. Houden van Klanten heeft 6 kaarten beschikbaar, waarde € 30 per kaart.

Heeft u zin om de beurs te bezoeken? Laat dit dan uiterlijk maandag 7 december aan ons weten door een mailtje te sturen naar: feike@houdenvanKlanten.nl.

We zullen dinsdag 8 december 3 * 2 kaarten verloten en de kaarten zo snel mogelijk opsturen naar de winnaars.

Wij wensen alle (mee)lezers een gezellige decembermaand, alvast alle goeds in blakende gezondheid en een super Klantastisch, complimenteus en Klanthousiast 2016!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..