Download onze brochure
Vreemd staaltje burgergerichtheid van Gemeentes: leer van Breda! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Vreemd staaltje burgergerichtheid van Gemeentes: leer van Breda!

8 Jan 2015

Met verbazing las ik onderstaand artikel in De Telegraaf. Gemeentes geven forse bedragen uit aan nieuwjaarsrecepties. Hoe is het mogelijk? Dat is toch niet meer van deze tijd? Aan alle kanten horen we dat Gemeentes moeten bezuinigen en zien we dat ze grote moeite hebben om de burger op redelijk niveau te bedienen.

Gemeentes dat kan toch anders? Kijk eens naar de collega’s in Breda. Breda maakt er een sport van om de kosten te drukken: raadsleden zitten namelijk zelf in de bediening. Een geweldige oplossing. Bovendien worden de kosten mede gedrukt door sponsoring. Zie de Uitnodiging voor de Nieuwsjaarsreceptie van de Gemeente Breda.

Ik roep alle organisaties en bedrijven op om in 2015 meer buiten de reguliere paden te treden. Dat betekent minder (lang) vergaderen, meer met collega’s praten, veel op de werkvloer komen en vergeet vooral niet om met Klanten, burgers en patiënten te praten. U zal zien dat het u energie oplevert én veel goede ideeën. En dat nieuwe ideeën niet altijd veel geld hoeft te kosten, bewijst de Gemeente Breda op simpele wijze. Complimenten daarvoor.

Heel veel plezier en succes!


Bron: Telegraaf 5 januari 2015.

Klik op de afbeelding voor de uitvergrootte versie.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..