Download onze brochure
Hoe irritant kun je zijn mijnheer Wijnant van het Algemeen Dagblad? - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Hoe irritant kun je zijn mijnheer Wijnant van het Algemeen Dagblad?

11 Dec 2014

Gisteren maakte ik gebruik van de vakantieservice van het Algemeen Dagblad. Daarin kan je digitaal en snel regelen dat je tijdelijk de bezorging wilt onderbreken. Prima service. Niks meer en niks minder.

En vandaag tref ik bijgaande mail aan met de vraag of ik aan een onderzoek mee wil werken. Beste Mijnheer Wijnant, zou u zo vriendelijk willen zijn om hier mee te stoppen. Wat wilt u bereiken met dit onderzoek? Heeft u hem zelf al eens ingevuld? U vraagt mij zelfs een cijfer te geven voor de deze service.
Hoe irritant kun je zijn mijnheer Wijnant van het Algemeen Dagblad?
Stop alstublieft met dergelijke zinloze onderzoeken. Als u nu elke keer een enquête stuurt als iemand gebruik maakt van deze service dan bereikt u heel snel een hoge irritatiefactor bij uw Klanten. En dat juist terwijl de service prima is. Stop met deze onderzoeken en neem uw Klanten serieus.

Eerder deze week kreeg ik een boekje en een brief van het Algemeen Dagblad met verschillende aanbiedingen voor de abonnees. Wellicht is het handig als u daar eens onderzoek naar doet en mij iets aanbiedt wat ik leuk vind. Door Klanten daar naar te vragen, kunt u ze verrassen met aanbiedingen op maat. Daar worden Klanten enthousiast van.

Veel succes!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..