Download onze brochure
Kan het nog gekker? Brits stel krijgt boete na negatieve hotelrecensie - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Kan het nog gekker? Brits stel krijgt boete na negatieve hotelrecensie

20 Nov 2014

Een hotel in het Britse Blackpool heeft een bedrag van 100 pond (€ 125) in rekening gebracht aan een stel dat een negatieve recensie plaatste op de website Tripadvisor.

Dat schrijft The Guardian.

De Britse autoriteiten onderzoeken de zaak.

Het echtpaar Jenkinson was onderweg naar Oxford en logeerde een nacht in het Broadway Hotel in Blackpool. Het verblijf beviel hen echter niet en op de recensiesite Tripadvisor omschreven ze het hotel als een "rot en stinkend krot".

Vervolgens werd 100 pond van de creditcard van de gasten afgeschreven, dat een standaardprocedure zou zijn van het hotel in het geval van een negatieve recensie.

Voorwaarden

In de algemene voorwaarden die de gasten bij het inchecken onder ogen kregen, staat: "Ondanks het feit dat de meeste gasten van ons hotel houden, hoeft dit niet te gelden voor uw familie en vrienden. Voor iedere slechte recensie die online wordt geplaatst, wordt een bedrag van 100 pond in rekening gebracht."

In de recensie die de Britten op 30 augustus plaatsten, staat onder meer dat er geen heet water was en dat laatjes uit elkaar vielen wanneer ze werden geopend.

Het behang kwam van de muren en het matras zou vol vlekken hebben gezeten.

"Blijf hier weg", was de conclusie van de hotelgasten.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..