Download onze brochure
Algemeen Dagblad: dit kan toch veel leuker! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Algemeen Dagblad: dit kan toch veel leuker!

20 okt 2014

Na de zomer namen wij een abonnement op het AD. Als “beloning” kregen wij 1/5 staatslot. Onlangs ontvingen wij het lot via de post. Bijgaand ziet u de brief die hierbij zat. Wat een gemiste kans. Hier word ik als ontvanger toch niet vrolijk van?

Waarom kijken marketing mensen hier niet naar? Het AD heeft te maken met een teruglopende markt. Als je dan een nieuwe abonnee krijgt, zorg dan dat het een feestje is. Koester de mensen die binnenkomen en geef ze een leuk gevoel. Dan stuur je toch geen pakbon mee met allerlei technische informatie.

Ik roep alle organisaties op om hun Klantenreis bij het binnenkomen van nieuwe Klanten onder de loep te nemen en te beoordelen hoe leuk het is om Klant bij uw organisaties te worden. Grote kans dat daar forse verbeteringen in zijn te maken. Bij het Algemeen Dagblad in ieder geval!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..