Download onze brochure
Technologie kan ook helpen bij Klanthousiasme - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Technologie kan ook helpen bij Klanthousiasme

7 Aug 2014

Tijdens onze vakantie heb ik een aantal leuke zaken op het gebied van technologie ervaren, die zeker bijdragen aan het Klanthousiasme.

Nieuw is de mogelijkheid om bij de ANWB een chip aan te vragen, waarmee je niet meer hoeft te wachten bij de tolpoortjes in Frankrijk om een kaartje te trekken en af te rekenen. Het systeem werkt perfect. Je kunt door de speciaal daarvoor gereserveerde poortjes rijden met een snelheid van 30 kilometer en de slagboom gaat omhoog. De extra kosten vallen erg mee (€ 1,50 per maand dat je het gebruikt en eenmalig € 7) en je krijgt na afloop van de maand keurig een overzicht. Super Klantgericht.

Ook zo’n voorbeeld op de camping waar we waren. Als je de camping wilt binnenrijden, moet je door een slagboom. Ze hebben een systeem dat het kenteken van je auto scant, waarna de slagboom automatisch opengaat. Dus geen gedoe meer met kaartjes. Het werkt perfect en gaat ook veel sneller.

Simpel maar ook leuk was een pinautomaat in Zuid Frankrijk waar je niet hoeft te kiezen voor de taal, maar die gelijk herkent uit welk land je pasje komt en direct teksten in het Nederlands op het scherm laat zien.

Het laatste voorbeeld troffen we aan bij McDonalds in Tournus. Deze moderne vestiging beschikt over een mooi terras en een systeem waar je eerst je bestelling invoert op een scherm en dan kunt volgen wanneer je bestelling klaar is. Meerdere vestigingen in Nederland hebben dit Klantvriendelijke systeem inmiddels ook. Maar wat ik voor het eerst zag, was de mogelijkheid om de bestelling op het terras te laten bezorgen. Uiteraard gelijk toegepast. Na invoeren in het systeem ga je lekker op het terras zitten en wordt de bestelling gebracht. Leuk om te zien dat ook McDonalds continu bezig is om het concept aan te passen aan de wensen van de Klant.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..