Download onze brochure
Leesvoer voor Klantgerichtheidsfans: editie maart 2014 - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Leesvoer voor Klantgerichtheidsfans: editie maart 2014

27 Feb 2014

1 maart Complimenten Dag
De nieuwsbrief leest u deze maand eerder dan u gewend bent. Dat heeft  een speciale reden. Zaterdag 1 maart is het namelijk complimentendag. En als groot voorstander van complimenten willen wij deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan.


De complimentprocedure
Vrijwel iedere organisatie beschikt over een klachtenprocedure, maar vrijwel geen enkele heeft een complimentenprocedure. Dat is vreemd. Het is immers veel leuker om complimenten te krijgen dan klachten. En om deze te delen met iedereen in de organisatie. Hoe is dat binnen uw organisatie? Waar komen de complimenten binnen en worden ze ook gevierd? Managet u op complimenten of op klachten?

Complimenten en uw website
Op www.houdenvanklanten.nl staat een button voor complimenten. Deze wordt veel gebruikt. Mocht u het leuk vinden om de complimenten te lezen dan kan dat op http://www.houdenvanklanten.nl/uitspraken-klanten. En wilt u er zelf een plaatsen dan vinden we dat natuurlijk super leuk. Dat kan op http://www.houdenvanklanten.nl/uitspraak-insturen. Dit onderdeel is overigens het meest bezochte onderdeel van de site. Daarna volgt de lijst met Klanten en daarna de reguliere onderdelen. Bezoekers lezen graag complimenten. Hoe is dat op uw site? Waar staan de complimenten?


Deel een compliment uit
Vergeet niet de complimentendag op een leuke manier te benutten binnen uw organisatie. Deel complimenten uit. Speciaal voor de complimentendag stelt Houden van Klanten 20 inspiratieboeken voor Klanthousiasme van Feike Cats ter beschikking.

 

Wilt u een collega complimenteren en verrassen? Stuur een mail naar feike@houdenvanklanten.nl en een persoonlijke tekst voor uw collega. Geef aan waar het boek naar verstuurd moet worden en wij bezorgen uw compliment. De eerste 20 zijn de gelukkigen.

Wij wensen iedereen een leuke complimentendag!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..