Download onze brochure
Wat Transavia doet, kunt u ook. Top! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Wat Transavia doet, kunt u ook. Top!

4 Feb 2014

Mijn vrouw gaat volgende week lekker skieen in Oostenrijk en boekte via Transavia. Afgelopen week kreeg ze deze mail van Transavia. Super gaaf en eigenlijk zo simpel. Dat moet toch elke organisatie kunnen? Hoe leuk is het om met uw organisatie “zaken” te doen? Juist in deze tijd een belangrijk aandachtspunt. Dat kan enthousiaste Klanten opleveren. En die zijn goud waard. Veel succes én plezier!

(klik op de afbeelding om de hele mail te lezen)

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..