Download onze brochure
Mevrouw Kuiterman, ik maak graag gebruik van uw aanbieding met 27% korting op het AD! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Mevrouw Kuiterman, ik maak graag gebruik van uw aanbieding met 27% korting op het AD!

30 Jan 2014

Kijk eens aan wat een leuke mail we gisteren mochten ontvangen van de Marketing Manager van het Algemeen Dagblad. Interessant is zeker ook de regel onderaan deze mail: “U ontvangt deze mail omdat u abonnee bent geweest van het AD.”

Wel beste mevrouw Kuiterman, u weet meer dan ik. Wij zijn namelijk al jaren abonnee en een van de dingen waar ik me aan irriteer, is dat u nieuwe Klanten probeert te lokken met aantrekkelijke prijsaanbiedingen en vaste Klanten de volle mep laat betalen. Ik maak dan ook graag gebruik van uw aanbieding en ontvang graag 27% korting. Wilt u dat voor mij regelen? Ik hoor graag van u!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..