Download onze brochure
Klantgericht handelen blijft moeilijk! (Aangeleverd door een relatie) - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Klantgericht handelen blijft moeilijk! (Aangeleverd door een relatie)

21 Aug 2013

Ik kreeg vandaag een mail van een relatie die toont hoe "moeilijk" het is om vanuit de Klant te denken. Eneco stuurde de relatie vandaag een e-mail bericht dat vóór de 24e augustus (dus binnen 5 dagen) de meterstanden moeten worden doorgegeven.

Er volgt een waarschuwing: LET OP: Geeft u de standen niet volledig of te laat door, dan wordt noodgedwongen een schatting gemaakt. De geschatte standen zijn bindend en kunnen afwijken van uw werkelijke meterstanden. U kunt daardoor een hoger bedrag moeten betalen.

Zouden ze bij Eneco nooit op vakantie gaan? Ieder beetje denkend mens weet dat het nu vakantieperiode in onze regio is en veel mensen niet thuis zijn. Normaal gesproken is een reactietermijn van 5 dagen al aan de korte kant, maar in dit geval slaat het helemaal nergens op. En dan ook nog zo’n waarschuwing er bij.

Klantgericht denken én handelen blijft moeilijk. Koester bestaande Klanten en probeer vanuit hun te denken. Dat bewijst deze actie van Eneco maar weer eens. Op de site krijgen nieuwe Klanten liefst € 100 korting op hun jaarnota aangeboden. Hopelijk hoeven die niet op korte termijn hun meterstanden door te geven!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..