Download onze brochure
Recensie
Uw Klanthousiaste organisatie

Recensie "Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme" - Werner Roest

Persoonlijke begeleiding naar een Klanthousiaste organisatie

Recensie "Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme" - Werner Roest

14 aug 2013

Met bijzonder veel plezier heb ik Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme gelezen. Feike had me gewaarschuwd om het niet in één keer te doen, maar die waarschuwing heb ik in de wind geslagen. Eenmaal begonnen, kon ik niet meer stoppen.

Vanaf de eerste bladzijde wil je niets liever dan zo snel mogelijk bij de laatste bladzijde terecht komen. Tegelijkertijd leest het zo heerlijk en geeft het oneindig veel inspiratie waardoor je niet wilt dat er een einde aan het boek komt.

De inhoud van het boek is typisch Feike. Zo simpel en daarom ook gelijk zo moeilijk toe te passen. Hij heeft helemaal gelijk dat het eigenlijk een kwestie van normaal doen is, maar waarom doen we dat dan niet?

Met name zijn benadering om te leren van je complimenten in plaats van de klachten is voor menig organisatie een eye-opener. We zijn gewend om vanuit de klachten te kijken en daar op te sturen. Tevens ben ik bijzonder gecharmeerd van zijn visie om te stoppen met die zinloze enquêtes. Als je er bij stil staat, is er inderdaad vrijwel niemand die het leuk vindt om aan een enquête mee te werken. Waarom doen we het dan zo vaak?

Tijdens het lezen van dit boek krijg je zin om te gaan werken. Continue prikkels om enthousiasmerende activiteiten te gaan ontplooien. Precies als de titel zegt. Eigenlijk zou het boek verplichte kost moeten zijn voor iedereen die met Klanten te maken heeft.

Waarschuwing: zorg voor pen en papier in de buurt tijdens het lezen.

Werner J. Roest, Directeur - EasySecure
www.easysecure.nl
Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..