Download onze brochure
Een storing is nooit leuk, maar ... - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Een storing is nooit leuk, maar ...

5 Aug 2013

Tijdens onze vakantie in Frankrijk bleek dat de KPN te maken had met een grote storing voor mobiele telefoons en internet. Bepaald niet leuk, zowel voor de KPN als de vele Klanten die in Frankrijk waren. Zo ook mijn vrouw en ik die een paar dagen uitsluitend noodoproepen konden plegen.

Toen en een ander weer werkte, ontving ik een SMS van KPN. Enkele dagen later kreeg ik een SMS dat er een speciale website was opgezet, waar je vergoeding kon aanvragen in geval van schade.

Mooi vond ik de tekst op de eerste pagina van die site:

Geen kletspraat, maar gewoon zeggen waar het op staat. Ik vulde zowel voor mij als voor mijn vrouw de formulieren in en kreeg een bevestiging via de mail. Binnen 24 uur werden we allebei gebeld met de melding dat de vergoeding zou worden verrekend met de volgende factuur. Geen moeilijke vragen, geen uitleg gevraagd en nogmaals excuses voor de overlast.

Ik deelde dit met de KPN op Facebook en kreeg de volgende reactie:

KPN
Hallo Feike, dat is goed om te lezen. Ondanks dat hier natuurlijk geen excuus voor is, kunnen we wel proberen om het zo goed mogelijk af te handelen. Ik wil je een erg fijn weekend toe wensen :)
-Mehmet-

Mijn complimenten voor de snelle schadeafhandeling. Top geregeld van de KPN!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..