Download onze brochure
Feike Cats dagvoorzitter bij Politie - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Feike Cats dagvoorzitter bij Politie

2 Dec 2008

Op dinsdag 25 november was Feike Cats dagvoorzitter bij een themadag van de Politie in Driebergen over Burgergerichtheid. De dag was bedoeld voor politiefunctionarissen uit het hele land. Het doel was leren van elkaar over alle activiteiten op dit vlak die reeds succes hebben opgeleverd. Voor Feike Cats, als liefhebber van het thema burgergerichtheid, was het een eer om gevraagd te worden voor deze opdracht.

U kunt op de afbeelding klikken om een groter exemplaar ervan te bekijken.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..