Download onze brochure
Gratis stroom bij McDonald’s - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Gratis stroom bij McDonald’s

11 Mar 2013

McDonald’s gaat in Europa proeven doen met draadloos stroom. Bezoekers van de vestigingen van de fastfoodketen waar de pilot draait, kunnen straks hun smartphone gratis en zonder snoer opladen.

Het Amerikaanse horecabedrijf werkt daartoe samen met het Finse PowerKiss dat speciale tafels gaat ontwikkelen waaraan gasten kunnen aanschuiven.

Deze tafels stoppen op basis van Qi-technologie stroom in de accu’s van telefoons, headsets of powerbanks. Fabrikanten die deze Qi-standaard ondersteunen zijn onder andere Nokia, HTC, LG, Philips en Panasonic.

Met gratis stroom hoopt McDonald’s net als met gratis WiFi zijn gasten langer in de restaurants te houden, waardoor zij meer kunnen besteden aan eten en drinken. De proef draait vooralsnog alleen in Europa.

 

Bron : Emerce maart 2013

Noot van Houden van Klanten: Gave actie. Heeft niets met het eigen product te maken, maar zorgt er wel voor dat mensen langer in het restaurant blijven. Complimenten!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..