Download onze brochure
Prachtig staaltje Klantgerichtheid van Managementboek - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Prachtig staaltje Klantgerichtheid van Managementboek

5 mrt 2013

Geachte heer Cats,

Recent kreeg u van Jos Burgers een voucher aangeboden, die recht geeft op een gratis exemplaar van zijn nieuwe boek ‘Jos Burgers over klantgerichtheid’. U heeft deze voucher ingeleverd en de bestelling is bij ons binnengekomen. Echter, het blijkt dat door een technische onvolkomenheid ten onrechte verzendkosten zijn berekend voor deze bestelling. Deze moesten vanzelfsprekend niet berekend worden en wij hebben daartoe een correctie aangebracht, de verzendkosten zullen niet worden berekend. Jos Burgers is wel de laatste die een spontaan gebaar richting zijn gewaardeerde relaties zou willen voorzien van een addertje onder het gras. En wij zijn de laatsten die op geniepige wijze 1,95 afhandig willen maken van onze klanten.

Onze verontschuldigingen voor de onduidelijkheid die wij hebben geschapen.

Met vriendelijke groet,

Managementboek

 

Perfect opgelost. Hier word ik dus vrolijk van!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..