Download onze brochure
Complimenten aan Vodafone - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Complimenten aan Vodafone

18 Feb 2013

In de zoektocht naar een nieuwe telefoon voor mijn zoon zocht ik, met dank aan het geen Klant willen hebbende gsmwijzer.nl, contact met een relatie van Houden van Klanten die bij Vodafone werkt. Ik vroeg of zij wellicht een leuke aanbieding hadden.

Binnen no-time kreeg ik een mail terug met de mededeling dat ik van de familie- en vriendenkorting gebruik kon maken. Ik klikte door op de speciale site, koos voor een aanbieding en bestelde met een speciale actiecode op dinsdag de telefoon.

De bevestiging kwam direct per mail en vervolgens kreeg ik de mededeling dat die donderdag (binnen 48 uur!) geleverd kon worden. Ik werd gevraagd via de mail of ik aan wilde geven wanneer ik de bestelling wilde hebben. Ik koos voor tussen 08.00 en 13.00. Ik moest persoonlijk tekenen dus dat was belangrijk. Zo gezegd, zo gedaan. De afspraak werd bevestigd. Op woensdagmiddag werd per mail aangegeven dat het tussen 08.15 en 11.15 ging worden en als klap op de vuurpijl volgde het SMS-bericht op donderdag om 09.27 dat de koerier rond 09.40 voor de deur zou staan.

Wat een heerlijke service en wat lekker dat er heel veel zaken gebeuren, die de Klant enthousiast maken. Enige smet was de vriendelijke man mij liet tekenen met een T-Mobile pen. Daar heb ik uiteraard gelijk actie op genomen. De komende tijd worden de telefoons afgeleverd met pennen van Houden van Klanten! En terecht!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..