Download onze brochure
Spreker met eigen jingle - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Spreker met eigen jingle

22 Oct 2012

Begin oktober mocht ik een week met Ziggo on Tour door het land om ruim 1.000 medewerkers te inspireren op het vlak van Klanthousiasme. DJ Evert Josemanders zorgde voor super sfeer met zijn muzikale omlijsting en verraste Feike Cats halverwege de week met zijn eigen jingle. Evert, geweldig bedankt. Ik ken maar weinig sprekers met een eigen jingle!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..