Download onze brochure
Leesvoer voor Klantgerichtheidsfans: editie mei 2012 - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Leesvoer voor Klantgerichtheidsfans: editie mei 2012

8 May 2012

Customer experience lessen van Air Asia
Hoe kun je de customer experience strategisch in de eigen organisatie implementeren? Aan de hand van de twee Aziatische vliegtuigmaatschappijen Air Asia en Kingfisher Airlines illustreert Shaun Smith welke vier lessen je kunt trekken op het gebied van klantervaringen. Op het eerste gezicht zijn er volgens 'customer experience expert' Smith een hoop gelijkenissen tussen beide vliegtuigmaatschappijen. Ze beschikken bijvoorbeeld allebei over state-of-the art toestellen met de nieuwste entertainmentsystemen, ze leveren topservice, klanten zijn enthousiast en ze hebben de concurrentie wakker geschud.
Lees verder op houdenvanklanten.nl

Wat zou deze foto betekenen?

Wat zou deze foto betekenen?

Zou deze gemeente zo Klantgericht zijn, dat ze je auto uit het water halen?

Gratis kaarten voor CKC-congres HRM in de overheid
Feike Cats is op donderdag 24 mei dagvoorzitter in Nijmegen op het jaarcongres HRM in de overheid. Uitgebreide informatie vindt u op hrmindeoverheid.nl.

Relaties van Houden van Klanten maken kans op een gratis toegangskaart. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Stuur voor 15 mei een mail aan feike@houdenvanklanten.nl. Onder de inzenders worden 3 kaarten verloot. Wilt u verzekerd zijn van een plaats dan kunt u zich direct inschrijven. Relaties van Houden van Klanten krijgen € 100 korting op de toegangsprijs van € 495. Gelieve bij inschrijving aan te geven dat u via Houden van Klanten inschrijft.

Gouden uitspraak van Jan van Setten
Behandel de ander zoals de ander behandeld wil worden! Het klinkt zo simpel, maar is o zo moeilijk om succesvol in de praktijk te brengen.

Filmpje: "Een Klant, wat interessant"
Hij blijft leuk!

Maak er wat leuks van!

Waterweg Wonen

Veel organisaties vergeten om van een boodschap iets leuks te maken. Denk aan zaken als "Melden bij de receptie", vervangen door "U bent welkom bij de receptie".
En ook dit voorbeeld had veel leuker gekund:
Wij gaan op 26 april met onze medewerkers een leuke dag vieren als dank voor hun inzet. Dat betekent dat we u 1 dag niet kunnen helpen, maar vrijdag staan we u graag weer met ons bekende enthousiasme te woord.

Zelfde boodschap, maar net iets leuker!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..