Download onze brochure
Goede actie van Aegon - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Goede actie van Aegon

20 Feb 2012

Afgelopen week ontving ik van Aegon mijn jaarlijkse afschrift van een levensverzekering. Daarbij zat een kaartje met als tekst “Spaar het milieu”. Daarop stond verder de volgende tekst: “Wilt u het milieu sparen en uw beleggingsinformatie volgend jaar eerder ontvangen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw beleggingsinformatie volgend jaar digitaal te ontvangen. Dat kan nu heel gemakkelijk”.

Ze vroegen om je e-mailadres door te geven. Natuurlijk zit daar voor Aegon ook een groot voordeel aan vast. Zij besparen immers jaarlijks een vracht aan papier- en portokosten als ze aan een groot aantal Klanten deze informatie digitaal kunnen versturen. Om de Klant dan ook extra te motiveren om voortaan de informatie digitaal te ontvangen, steunt Aegon een goed doel. Als de Klant voor 1 mei zijn e-mailadres aan Aegon doorgeeft dan maken zij € 0,50 over aan Kika, het Alzheimerfonds of het WNF.

Wat mij betreft verdient Aegon met deze actie een pluim. Hopelijk volgen veel andere organisaties die zaken via de post versturen dit voorbeeld. En ze besparen er nog forse bedragen mee.

Klantgerichtheid: goede actie van Aegon

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..