Download onze brochure
Leesvoer voor Klantgerichtheidsfans: editie februari 2012 - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Leesvoer voor Klantgerichtheidsfans: editie februari 2012

2 Feb 2012

Foto van de maand


Heeft u een leuke foto? Stuur hem naar feike@houdenvanklanten.nl.

Als dank sturen we u graag het boek Theorie bestaat niet! Klantgerichtheid in de praktijk.Mooie voorbeelden en zo simpel

collectebus.jpg

Beste ouders van ...,

Afgelopen week zijn de rapportcijfers voor het eerste rapport ingeleverd, wat een eerste ijkpunt voor dit jaar oplevert. Meisje X heeft een mooie lijst en dat vind ik een mailtje waard!

Met vriendelijke groet,

...
Mentor
Groen van Prinstererlyceum

 

Beste klant,

Bij iCentre geven we je als klant nét dat beetje extra, ook op je verjaardag. Op deze feestelijke dag zouden we je graag een leuk cadeautje willen aanbieden. Helaas weten we niet wanneer je jarig bent, en lijkt het er dus op dat we met je cadeautje blijven zitten.

Wil je toch graag iets leuks ontvangen op je verjaardag? Klik dan op de onderstaande knop. Je wordt dan doorgestuurd naar een pagina waar je je geboortedatum kunt achterlaten. Bovendien geef je ons hiermee toestemming om je een cadeautje te mogen sturen, en om op de hoogte gehouden te worden van onze laatste acties en aanbiedingen.

Met vriendelijke groet,
iCentre

 

Toptech lanceert brochure: "De enthousiaste Klant als Ambassadeur"
Onlangs heeft een van onze trouwe Klanten, Toptech uit Delft, een nieuwe brochure gemaakt. En wat voor brochure! Wij zijn er bijzonder trots op, want het thema van de brochure is: “De enthousiaste Klant als Ambassadeur.” Wat geweldig om te zien dat Toptech het thema leading heeft gemaakt voor de eigen organisatie. Directeur Anton Niese is zelf een enthousiast Ambassadeur van Houden van Klanten.

"Toptech uitzendbureaus wil van zijn klanten ambassadeurs maken. Toptech bestaat ruim 20 jaar en doet goed zaken met tevreden klanten. Toen ik verder wilde met mijn klanten wist ik niet goed hoe. Ik kwam in contact met Feike Cats. Het was direct raak. Feike is iemand die niet alleen zeer inspirerend kan vertellen, maar ook alle neuzen één kant op krijgt. Een doener puur sang. Hij heeft het enthousiasme van de organisatie weten om te zetten in daden. De hele implementatie heeft Feike van begin tot eind begeleid. Feike kijkt daarbij niet naar uren, maar naar resultaat. Ons doel was om in 2011 de gehele organisatie omgeturnd te hebben tot klantgerichte teams. Wij nemen geen genoegen meer met tevreden klanten. Voor ons geldt uitsluitend enthousiaste klanten. Ik beveel ook het boek van Feike van harte aan: zeer praktisch geschreven vol humor en tips om de klant te maken tot uw ambassadeur."

Anton Niese, Algemeen Directeur Toptech

 

Toptech wist afgelopen jaar mede door het thema organisatie breed in te zetten een stijgende lijn te realiseren. Daarmee behoren ze tot een beperkte groep in de markt van uitzenders en detacheerders die positief terug- en vooruit kijken.

Geweldig filmpje!

Kijk en geniet!

Heeft u een leuke filmpje? Stuur hem naar feike@houdenvanklanten.nl. Als dank sturen we u graag het boek Theorie bestaat niet! Klantgerichtheid in de praktijk.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..