Download onze brochure
Toptech lanceert brochure:
Uw Klanthousiaste organisatie

Toptech lanceert brochure: "De enthousiaste Klant als Ambassadeur"

26 Jan 2012

Onlangs heeft een van onze trouwe Klanten, Toptech uit Delft, een nieuwe brochure gemaakt. En wat voor brochure!

Wij zijn er bijzonder trots op, want het thema van de brochure is: "De enthousiaste Klant als Ambassadeur." Wat geweldig om te zien dat Toptech het thema leading heeft gemaakt voor de eigen organisatie.

Directeur Anton Niese is zelf een enthousiast Ambassadeur van Houden van Klanten. Toptech wist afgelopen jaar mede door het thema organisatie breed in te zetten een stijgende lijn te realiseren.
Daarmee behoren ze tot een beperkte groep in de markt van uitzenders en detacheerders die positief terug- en vooruit kijken.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..