Download onze brochure
“Wat zou het heerlijk rustig zijn zonder Klanten” - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

“Wat zou het heerlijk rustig zijn zonder Klanten”

28 Dec 2011

Een prachtige uitspraak van mijn gewaardeerde Klantgerichtheid collega Jos Burgers. Zijn toeschouwers in de zaal moeten er altijd hartelijk om lachen als hij dit zegt. Gek eigenlijk, want voor behoorlijk wat mensen lijkt deze uitspraak helemaal geen grapje. Ze doen er namelijk hun uiterste best voor om het zover te laten komen.

Tijdens onze herfstvakantie in het Limburgse land maakten we daar weer een paar mooie voorbeelden van mee. Wat te zeggen van onderstaande foto. Je zou er bijna bang van worden. Zou het niet veel leuker zijn als de bezoekers van de huisarts, therapeut, zwembad etc. werden uitgenodigd om te parkeren en dat ze daarna van harte welkom zijn in De Pannekoeken Molen voor een hapje of een drankje. Dezelfde boodschap maar net iets anders gebracht.

Ook een ander restaurant deed zijn uiterste best om Klanten de deur uit te jagen. Kijk maar eens naar de vriendelijke woorden die onderaan het menu staan. Stel je voor wat een werk. Geen enkele reden om dat voor je Klanten over te hebben.

De NS berekent sinds jaren € 0,50 extra als je een kaartje wilt kopen bij het loket. Een boodschap die ik nooit heb begrepen. Ik zou de prijs daar als regulier laten en juist iemand belonen met € 0,50 korting als die een kaartje bij de automaat koopt. Komt net iets leuker over bij de Klant.
Dan is onderstaande foto toch veel leuker? Daar word je als Klant vrolijk van! Kleine moeite en groot plezier.

En ook al ziet het er onderstaande foto niet heel professioneel uit, de boodschap is super Klantgericht. Dergelijke zaken gunnen we van harte de Klanten van organisaties waar we niet welkom zijn!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..